Θετικοί στον κορωνοϊό 9 παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Θετικοί στον κορωνοϊό 9 παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υποβλήθηκε σε τεστ και 9 παίκτες της ομάδας βρέθηκαν θετικοί. Κανονικά θα γίνει η αναμέτρηση με τη Βολφσμπεργκερ για το Europa League.

Εννέα παίκτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ενόψει της αναμέτρησης του Europa League με την αυστριακή Βόλφσμπεργκερ το βράδυ της Πέμπτης (5/11), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων.

Εκπρόσωπος της κροατικής ομάδας δήλωσε: «Πήραμε τα αποτελέσματα των τεστ της Τρίτης (3/11) και στους ήδη τέσσερις υπάρχοντες παίκτες που έχουν προσβληθεί με Covid-19 βρέθηκαν άλλοι πέντε», τόνισε ο Αλεν Λεσίτσκι στη διάρκεια της σημερινής (4/11) συνέντευξης Τύπου.

«Κάποια μέλη του προπονητικού τιμ είναι επίσης θετικοί, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή Ζόραν Μάμιτς. Δεν μπορούμε να δώσουμε στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών διότι δεν έχουμε τη συγκατάθεσή τους να το κάνουμε» τόνισε ο υπεύθυνος Τύπου της Ντιναμό και πρόσθεσε:

«Διαθέτουμε πολλούς παίκτες από τις ακαδημίες και έτοιμους να παίξουν την Πέμπτη, οπότε ο αγώνα με την Βόλφσμπεργκερ θα γίνει κανονικά.»

Ο Λεσίτσκι διάβασε επίσης και μία δήλωση που έγραψε ο Μάμιτς, ζητώντας από τους παίκτες που θα αντιμετωπίσουν την αυστριακή ομάδα να δώσουν το κάτι παραπάνω προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

«Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ρώτησα τον αρχηγό μας Αριγιαν Αντέμι να εμψυχώσει τους παίκτες στ΄ αποδυτήρια για να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο» αναφέρει το γραπτό μήνυμα του Μάμιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ