Με Μπίσεσβαρ κόντρα στην Αϊντχόφεν ο ΠΑΟΚ (pic)

Με Μπίσεσβαρ κόντρα στην Αϊντχόφεν ο ΠΑΟΚ (pic)

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να κερδίζει μια θέση στην 11αδα και στην αριστερή πλευρά της επίθεσης με τους Μούργκ και Τζόλη να κάθονται στην άκρη του πάγκου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την 11αδα που θα ξεκινήσει στην αναμέτρησης με την PSV Αϊντχόβεν στο πιο κομβικό παιχνίδι για την Τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Πάμπλο Γκαρσία σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό άφησε στον πάγκο τον Ίνγκι Ίνγκασον, επέλεξε να παίξει με τρεις χαφ στον άξονα ενώ από τον πάγκο θα δουν το παιχνίδι οι Μούργκ και Τζόλης. Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα ξεκινήσει το παιχνίδι με τους Ζ. Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλης. Στα χαφ οι Σβαμπ, Αουγκούστο και Ελ Καντουρί. Στην κορυφή της επίθεσης ο Τσόλακ και στις πτέρυγες οι Α. Ζίβκοβιτς και Μπίσεσβαρ.

Οι Ολλανδοί από την άλλη θα παραταχθούν σε 4-4-2, με τον Εμβογκό κάτω από τα δοκάρια και τους Τεζέ, Σανγκαρέ, Μποσάλι και Μαξ τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Τόμας και Ροσάριο θα είναι στα χαφ, ο Γκέτσε στα δεξιά και ο Ιχατάρεν στα αριστερά, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Ζάχαβι-Μάλεν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ