Βασιλαντωνόπουλος : «Ήταν μια κακή ημέρα, συνεχίζουμε…»

Βασιλαντωνόπουλος : «Ήταν μια κακή ημέρα, συνεχίζουμε…»

Μια κακή ημέρα, μια κακή παρένθεση χαρακτήρισε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος το 3-0 από τη Ζόρια, προσθέτοντας πως πλέον άπαντες κοιτούν την Τρίπολη.

O Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησε για το βαρύ 3-0 από τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ που ουσιαστικά σημαίνει και τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από τη συνέχεια του Europa League και τόνισε ότι ήταν μια κακή παρένθεση για την Ένωση.

Ακόμα ο Έλληνας μπακ ξεκαθάρισε ότι πρέπει να συνεχίσει η ομάδα του και να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου πρέπει να κερδίσει.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

Για το ματς και την αποβολή; «Θεωρώ πως η αποβολή ήρθε σε κομβικό σημείο. Και χρονικά. Δυστυχώς γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε μετά να βρούμε τα πατήματά μας. Δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά. Εχουμε δύσκολο ματς την Κυριακή. Συνεχίζουμε».

Για την έκταση του σκορ; «Βγήκαμε μπροστά. Δεν κλειστήκαμε πίσω. Θέλαμε να σκοράρουμε και στην κόντρα ήρθαν τα γκολ και διευρύνθηκε το σκορ».

Αν είναι πισωγύρισμα ή μία κακή παρένθεση το παιχνίδι; «Είναι μία κακή παρένθεση. Μια κακή ημέρα. Κοιτάμε τώρα την Κυριακή και το ματς του πρωταθλήματος στην Τρίπολη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ