ΑΕΚ : Το πλάνο για Λέστερ και τα τρία στόπερ

ΑΕΚ : Το πλάνο για Λέστερ και τα τρία στόπερ

Ο Μάσιμο Καρέρα καταστρώνει τα πλάνα του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λέστερ και προσανατολίζεται σε άμυνα με τρία στόπερ.

Η ΑΕΚ μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες στο ΟΑΚΑ από την Μπράγκα και τον Παναθηναϊκό ταξιδεύει στην Αγγλία για την αναμέτρηση με τη Λέστερ για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η Ένωση που ψάχνει βαθμούς για την κατάταξη της στη βαθμολογία της UEFA θέλει ιδανικά μια νίκη κόντρα στις αλεπούδες για να είναι πιο ευνοημένη στις κληρώσεις τη νέα σεζόν. Ο Μάσιμο Καρέρα αλλά και οι παίκτες του το γνωρίζουν αυτό και για αυτό τον λόγο ο Ιταλός τεχνικός σκοπεύει να προσέξει την άμυνα του απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα επιθετικά που μπορεί να κάνει εύκολα ζημιά στην Ένωση.

Ο Καρέρα στις πρώτες σκέψεις που κάνει για τη Λέστερ είναι ο σχηματισμός με 3 στόπερ και 3-5-2 για να είναι πιο «ασφαλής» αμυντικά. Ακόμα δεν έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα, αλλά θεωρείται δεδομένο πως οι στόπερ θα είναι οι Σβάρνας, Χνιντ και Νεντελτσεάρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιταλός προπονητής της Ένωσης Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ινσούα, τους ανέτοιμους Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Λόπες, τους Παουλίνιο, Σιμάνσκι που δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά και στον Λιβάγια λόγω ενός προβλήματος που αποκόμισε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ