Γκαρσία : «Ένα κλικ ήταν για την πρόκριση»

Γκαρσία : «Ένα κλικ ήταν για την πρόκριση»

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε μετά το ματς με τη Γρανάδα για τους λόγους που δεν κατάφερε να προκριθεί ο ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το παιχνίδι με τη Γρνάδα και την αποτυχία πρόκρισης από τον όμιλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα παίξανε κάποια παιδιά που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επαιξαν καλά, ήταν δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο για να βρουν ρυθμό κάποιοι παίκτες για την Κυριακή. Η ομάδα ήταν καλή μου άρεσε. Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι, θέλανε τη νίκη. Τα δίνουν όλα και αυτό με κάνει να είμαι ευχαριστημένος. Στο ποδόσφαιρο όποιος βάζει το γκολ παραπάνω κερδίζει. Είναι σημαντικό πως κρατήσαμε το μηδέν. Το γκολ είναι λεπτομέρειες μερικές φορές έρχεται άλλες όχι. Το σημαντικό είναι να κάνουμε ευκαιρίες, στο άλλο παιχνίδι θα έρθουν και τα γκολ».

Για το αν είναι άδικο πως ο ΠΑΟΚ δεν πήρε την πρόκριση: «Είναι λεπτομέρειες που δεν ήταν μαζί μας. Ενα κλικ ήταν για την πρόκριση. Είμαι ικανοποιημένος όμως γιατί μπορώ να ζητάω πράγματα από τους παίκτες μου και ανταποκρίνονται. Ολοι είναι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν ξεχωρίζω ηλικίες. Πολλά παιδιά τους είχα στην Κ20, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παίζουν και εδώ. Οποιος αξίζει θα έχει ευκαιρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ