ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 19:55 Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 19:55 Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 19:55 Live Streaming: Έφτασε η ημέρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό! Η ομάδα του Πειραιά αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν στη φάση των «32» του Europa League.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να καταφέρει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στην PSV, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στην Ολλανδία.

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί απέναντι στους Ολλανδούς χωρίς τον τιμωρημένο Ρούμπεν Σεμέδο, ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Παράλληλα, αμφίβολος θεωρείται ο Γιαν Εμβιλά, τον οποίο περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς μέχρι την τελευταία στιγμή.

Έτσι την αποστολή των Πειραιωτών αποτελούν οι Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μπρούμα, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Από την πλευρά της η Αϊντχόφεν ταξίδεψε στην Ελλάδα με τους 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 19:55 Live Streaming | Καμαρά: «Νίκη και να κρατήσουμε το μηδέν»

Στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν, ο Μαντί Καμαρά ήταν αυτός ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαντί Καμαρά…

Που πιστεύεις ότι θα πρέπει να εστιάσει ο Ολυμπιακός για να μπορέσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι…

Είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς και για τον κόσμο μας και είναι πολύ σημαντικό να μη δεχτούμε κάποιο γκολ. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε και να μπορέσουμε να νικήσουν τον αγώνα.

Μετά και από την περσινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, πιστεύεις ότι η ομάδα έχει μεγαλύτερη εμπειρία στην Ευρώπη για να αντιμετωπίσει τέτοιους αγώνες; Εμπειρία αναφορικά σε συγκεκριμένους παίκτες χωρίς πολλά χρόνια στην Ευρώπη…

Πραγματικά η ομάδα μας έχει πολλούς έμπειρους παίκτες. Όπως είναι οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, αλλά έχουμε και νεότερους παίκτες με ποιότητα. Μπορούμε να κάνουμε ένα καλό ματς. Είπα ότι είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς και πρέπει να πάρουμε τη νίκη και να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας.

Δεδομένου ότι ζούμε την πιο παράξενη αγωνιστική περίοδο, πως νιώθετε εσείς οι ποδοσφαιριστές με τόσα πολλά ματς, έχοντας φτάσει στα μέσα Φλεβάρη και χωρίς κανονική προετοιμασία.

Είναι δύσκολη σεζόν, αλήθεια είναι αυτό. Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Πρέπει να το κάνουμε για τον κόσμο μας, γιατί δεν μπορεί να μας παρακολουθήσει από κοντά, αλλά μόνο από την τηλεόραση. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας όσο πιο καλά γίνεται, για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο.

Πέτυχες ένα σημαντικό γκολ στην Ευρώπη, αυτό στη Μασσαλία. Όπως σωστά είπες ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσέξει την άμυνά του απέναντι σε μία ομάδα που παίζει επιθετικά. Τι θα κρίνει περισσότερο την αναμέτρηση; Η επιθετική φάση ή η αμυντική της ομάδας του Ολυμπιακού;

Ο πιο κατάλληλος να απαντήσει σε αυτό είναι ο προπονητής μας. Εκείνος θα κρίνει την τακτική μας. Με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε όμως αυτό το οποίο θέλουμε είναι να κάνουμε παιχνίδι κατοχής και επιθετικότητας. Οπότε είναι δύσκολο να αλλάξουμε τώρα την τακτική μας. Είναι σημαντικό να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, τη νίκη, αλλά είναι εξίσου σημαντικό και να μη δεχτούμε κάποιο γκολ στον αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 19:55 Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ