Ο κόσμος μίλησε : Ο Θρύλος θα προκριθεί στην Ολλανδία

Ο κόσμος μίλησε : Ο Θρύλος θα προκριθεί στην Ολλανδία

To10.gr έκανε γκάλοπ για τη σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν, με τον κόσμο να θεωρεί πως ο Ολυμπιακός έστω και δύσκολα θα πάρει την πρόκριση στους «16» του Europa League, σε ποσοστό μάλιστα που αγγίζει το 61%.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα στην Ολλανδία την Αϊντχόφεν στη ρεβάνς του 4-2 του Καραϊσκάκη και καλείται να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα για να πάρει για δεύτερη σερί σεζόν την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι για ακόμη μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά και θέλουν να προσθέσουν μια μεγαλειώδη πρόκριση κόντρα στην ολλανδική ομάδα, γράφοντας μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία τους. To10.gr σας έβαλε από νωρίς στο κλίμα και έδωσε σε εσάς τη δυνατότητα να ψηφίσετε για την έκβαση της σπουδαίας αποψινής αναμέτρησης, με τον κόσμο να είναι ξεκάθαρος σχετικά με το αν θα πάρει την πρόκριση η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο Phillips Stadion.

Πιο συγκεκριμένα, στο γκάλοπ του «10» ο κόσμος θεωρεί κατά γενική ομολογία, με το ποσοστό να αγγίζει το 61% μάλιστα πως ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει από την Ολλανδία με την πρόκριση, αλλά θα δυσκολευτεί στη ρεβάνς με την PSV. Το 23% στα αποτελέσματα του γκάλοπ θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός θα προκριθεί εύκολα και μάλιστα με νίκη κόντρα στην ολλανδική ομάδα, ενώ μόλις το 16% των ψήφων πιστεύει ότι οι Πειραιώτες θα ηττηθούν και θα αποκλειστούν απόψε.

Δείτε τα αποτελέσματα του poll από to10.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ