Άρης : Τα δεδομένα και τα ερωτηματικά

Άρης : Τα δεδομένα και τα ερωτηματικά

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στη τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.Ο Άκης Μάντζιος συνεχίζει τις δοκιμές του, χωρίς μέχρι στιγμής να φαίνεται οτι έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στο βασικό σχήμα του Γκάμα, που θα καλύψει την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ακόμα, παρά το γεγονός οτι ο Ματίγια ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, δεν θα αλλάξει το δίδυμο των Σάσα και Τζέγκο στα αμυντικά χαφ.

Δεληζήσης και Μπεναλουάν διεκδικούν τη θέση του παρτενέρ του Ρόουζ στο κέντρο της άμυνας. Ακόμα, οι Μπρούνο, Γκαρσία και Μπερτόλιο είναι υποψήφιοι για να πλαισιώσουν τον Γκάμα στην τριάδα πίσω από τον φορ.

Τέλος, για πρώτη φορά ο Μήτρογλου συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα και την κορυφή της επίθεσης. Στην αντίθετη περίπτωση τη θέση θα πάρει ένας εκ των Μανσίνι ή Μάνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ