Ο Αρτέτα δεν έχει «χωνέψει»  τον περσινό αποκλεισμό και… απειλεί

Ο Αρτέτα δεν έχει «χωνέψει» τον περσινό αποκλεισμό και… απειλεί

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς, πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον περσινό αποκλεισμό και μίλησε για τα... συναισθήματα προς τον Ολυμπιακό...

Νωπές… παραμένουν οι μνήμες του περσινού αποκλεισμού στον προπονητή της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα. Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και ανέφερε πως η ομάδα του έχει… συναισθήματα για τον Ολυμπιακό λόγω του περσινού σκληρού αποκλεισμού τον οποίο… χώνεψε με δυσκολία.

Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» μίλησε και για το ιδιαίτερο reunion με τον Σωκράτη, ενώ τόνισε πως η αυριανή αναμέτρηση είναι η πιο σημαντική του προγράμματος της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις βελτιώσεις από την περασμένη σεζόν: «Είμαστε καλύτεροι σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμασταν πέρσι και τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε τώρα, πιστεύω ότι έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ».

Για Σωκράτη: «Θα είναι πολύ ωραίο που θα συναντήσουμε τον «Πάπα», είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και τον αγαπάμε όλοι εδώ».

Για Σμιθ Ρόου: «Θα προπονηθεί κανονικά σήμερα και θα δούμε εάν θα μπορέσει να παίξει αύριο».

Για την επιλογή παιχνιδιών: «Έχουμε πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τέσσερα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Ο βασικός μας αγώνας είναι αύριο και πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί».

Για το reunion με τον Ολυμπιακό: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η… χώνεψη. Ό,τι συνέβη στο τέλος ήταν πραγματικά σκληρό. Προφανώς και έχουμε «συναισθήματα» για τη συγκεκριμένη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ