Αρσεναλ : Τα πλάνα του Αρτέτα για τη μάχη στο Καραϊσκάκη

Αρσεναλ : Τα πλάνα του Αρτέτα για τη μάχη στο Καραϊσκάκη

Πώς σκέφτεται να παρατάξει ο Μικέλ Αρτέτα την Αρσεναλ στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Τι αλλαγές θα κάνει σε σχέση με τον επαναληπτικό με την Μπενφίκα.

Σαν… τελικό αντιμετωπίζουν στην Αρσεναλ το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (11/3, 22:00), για τους «16» του Europa League, με τον Μικέλ Αρτέτα να αντιμετωπίζει την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα, μετά τον περσινό αποκλεισμό.

Ο Ισπανός τεχνικός, όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Μεγάλη Βρετανία, θα παρατάξει την Αρσεναλ στον αγώνα του Φαλήρου με όλα της τα αστέρια, με στόχο τη νίκη που θα της δώσει πολύ μεγάλο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Εμιρέιτς.

Ο προπονητής των Λονδρέζων φαίνεται πως έχει καταλήξει στην αρχική 11άδα που θα παρατάξει στο Καραϊσκάκη. Σύμφωνα με τα βρετανικά ρεπορτάζ, ο Αρτέτα κατέληξε στο 4-2-1-3, με τον Λένο μπροστά από την εστία και τους Σοάρες, Νταβίντ Λουίς, Γκαμπριέλ και Τίρνι στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Πάρτεϊ και Τζάκα, με τον Όντεγκααρντ να κινείται μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο και τους Πεπέ και Σάκα να πλαισιώνουν στην επίθεση τον Ομπαμεγιάνγκ.

Εάν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ των Βρετανών, η 11άδα της Αρσεναλ θα έχει τρεις αλλαγές σε σχέση με τον επαναληπτικό με την Μπενφίκα, που έγινε στο Καραϊσκάκη, με τους Μπεγερίν, Σεμπάγιος και Ρόου να μένουν εκτός και τους Σοάρες, Πάρτεϊ και Πεπέ να παίρνουν τις θέσεις τους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπενφίκα, ο Ισπανός είχε βάλει ως αλλαγή τους Γούλιαν, Πάρτεϊ, Λακαζέτ, Τσάμπερς και Ελνένι, αλλάζοντας όλη την ομάδα από τη μέση και μπροστά.

Οι αλλαγές δείχνουν το βάθος και την ποιότητα που διαθέτει η Αρσεναλ, που θέλει να πάρει εκδίκηση από τον Ολυμπιακό και να σώσει τη χρονιά. Αγωνιστικά και οικονομικά, αφού η… χασούρα της είναι μεγάλη, ενώ ο κόσμος πιέζει για μια επιτυχία.

Η 11άδα της Αρσεναλ και οι αλλαγές του Αρτέτα στη ρεβάνς με την Μπενφίκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ