Ολυμπιακός : Βγήκε μόνος του για προθέρμανση ο Μπα (vids)

Ολυμπιακός : Βγήκε μόνος του για προθέρμανση ο Μπα (vids)

Ο Ουσεϊνού Μπα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο πριν από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, μαζί με τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη και τον γιατρό, Χρήστο Θέο για να δοκιμάσει τη μέση του, δεν αισθάνθηκε ενόχληση και παίζει κανονικά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, με τον Ουσεϊνού Μπα να βγαίνει να δοκιμάζει πριν από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, να μην αισθάνεται ενοχλήσεις και να παίζει κανονικά απέναντι στους κανονιέρηδες.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός των ερυθρόλευκων βγήκε στον αγωνιστικό χώρο αρκετά λεπτά πριν από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, μαζί με τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη και τον γιατρό, Χρήστο Θέο για να δοκιμάσει τη μέση του. Η δοκιμή του κεντρικού αμυντικού πήγε καλά, δεν αισθάνθηκε την παραμικρή ενόχληση και είναι κανονικά στο αρχικό σχήμα για το σπουδαίο παιχνίδι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε το «ΟΚ» από τον Μπα, αλλά και από τον γυμναστή και τον γιατρό της ομάδας και έτσι η ενδεκάδα του Ολυμπιακού παραμένει ως έχει με τον Σενεγαλέζο. Σα, Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζουμε ότι και η Άρσεναλ κατεβαίνει με σχηματισμό 4-3-3, και τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας στο πάγκο τον Νικολά Πεπέ.

Δείτε τα βίντεο με τον Μπα να έχει βγει πιο νωρίς για προθέρμανση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ