Τσίκινης : «Καθαρό φάουλ στο 1-2, 70-30 τα σφυρίγματα υπέρ της Άρσεναλ»

Τσίκινης : «Καθαρό φάουλ στο 1-2, 70-30 τα σφυρίγματα υπέρ της Άρσεναλ»

O Τσίκινης σχολίασε τη διαιτησία του Σίμπερτ στο ματς του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ και τόνισε ότι υπάρχει πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ πάνω στον Εμβιλά στο 1-2, ενώ επισήμανε ότι τα σφυρίγματα του Γερμανού ήταν 70-30 υπέρ της λονδρέζικης ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 3-1 από την Αρσεναλ στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Europa League, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Γερμανού, Ντάνιελ Σίμπερτ.

Ειδικά, για τη φάση του δεύτερου γκολ των Λονδρέζων, το οποίο δεν θα έπρεπε να μετρήσει, αφού ο Γκάμπριελ έχει κάνει επιθετικό φάουλ. Παρόλα αυτά ο Σίμπερτ το μέτρησε. Το VAR συμφώνησε και o Γερμανός μαζί με τον VARίστα αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στο φαληρικό γήπεδο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ηρακλής Τσίκινης με ανάρτησή του στα social media σχολίασε τη διαιτησία του Σίμπερτ και τόνισε ότι υπάρχει πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ πάνω στον Εμβιλά, ενώ τα σφυρίγματα ήταν 70-30 υπέρ της λονδρέζικης ομάδας. «Το δεύτερο γκολ καθαρό φάουλ στον Εμβιλά. Το ΒΑΡ τον κάλυψε! 70 – 30 τα σφυρίγματα του στα φάουλ υπέρ της Αρσεναλ», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ηρακλής Τσίκινης.

Δείτε την ανάρτησή του:

Το 2 γκολ καθαρό φάουλ στον Εμβιλά το ΒΑΡ τον κάλυψε!! 70 – 30 τα σφυρίγματα του στα φάουλ υπέρ της ΑΡΣΕΝΑΛ!!

Δημοσιεύτηκε από Iraklis Tsikinis στις Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ