Αρτέτα : «Έδειξε χαρακτήρα ο Ολυμπιακός, υποφέραμε στα τελευταία λεπτά»

Αρτέτα : «Έδειξε χαρακτήρα ο Ολυμπιακός, υποφέραμε στα τελευταία λεπτά»

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό και την πρόκριση της ομάδας του, τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι έδειξαν χαρακτήρα.

Ο Μικέλ Αρτέτα σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και της πρόκρισης της Άρσεναλ, αναφέρθηκε στη δυναμική των Πειραιωτών, αλλά και στα λάθη της ομάδας του.

Ακόμα ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα στη ρεβάνς, αλλά και πως οι κανονιέρηδες υπέφεραν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προφανώς είμαστε πολύ χαρούμενοι που περνάμε. Είχαμε έναν σκληρό αντίπαλο, το ξέραμε αυτό. Γνωρίζαμε ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Ταυτόχρονα, εμείς πρέπει να είμαστε δίκαιοι με τους εαυτούς μας, και σήμερα δεν ήμασταν πουθενά κοντά στα επίπεδα που πρέπει να θέσουμε.

Δεν ήμασταν σταθεροί με την μπάλα σήμερα. Κάναμε τόσες πολλές εύκολες μπάλες λάθος. Είναι αδύνατο όταν δώσεις λάθος την μπάλα να έχεις δομή ή πειθαρχία στο σύστημά σου. Δημιουργήσαμε αρκετές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν βρισκόμασταν πουθενά κοντά στο επίπεδο που πρέπει να είμαστε…

Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δικαιολογίες. Είχαμε νέους παίκτες στα πλάγια. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά, αλλά είχαμε έλλειψη σταθερότητας. Είναι κάτι που πρέπει να κάνουμε πολύ καλύτερα. Πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα και να κάνουμε περισσότερα περάσματα μπροστά και όχι μόνο να συνεχίσουμε να δίνουμε την μπάλα δίπλα μας…

Στο πρώτο ημίχρονο πήραμε περισσότερο έλεγχο, αλλά θέσαμε τον εαυτό μας σε μια δύσκολη θέση στο δεύτερο μέρος. Τους δώσαμε κάποια πίστη, την οποία δεν πρέπει να την δίνεις στον αντίπαλο. Πρέπει να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις στην εκτέλεση. Υποφέραμε στα τελευταία λεπτά γιατί είχε καλύτερη φυσική κατάσταση ο αντίπαλος. Έδειξε χαρακτήρα ο Ολυμπιακός. Δεν την βλέπω ως ρεβάνς αυτήν την πρόκριση για τον περσινό αποκλεισμό μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ