Γιορίς : «Είναι ντροπή και θα πρέπει όλοι να νιώθουν υπεύθυνοι»

Γιορίς : «Είναι ντροπή και θα πρέπει όλοι να νιώθουν υπεύθυνοι»

«Καταπέλτης» εναντίον της ομάδας του ήταν ο Ουγκό Γιορίς, μετά τον αποκλεισμό από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την απογοήτευση του ο τερματοφύλακας της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς. Η ήττα-αποκλεισμός από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ έφερε την έκρηξη του Γάλλου τερματοφύλακα, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια για τους συμπαίκτες του.

Οι δηλώσεις του 34χρονου γκολκίπερ:

«Είναι απλώς ντροπή. Ελπίζω ότι όλοι στο αποδυτήρια να αισθάνονται υπεύθυνοι. Η ομάδα αυτή τη στιγμή αντικατοπτρίζει ακριβώς τι συμβαίνει μέσα στο κλαμπ. Μας λείπουν τα βασικά, τα θεμελιώδη. Η απόδοση της ομάδας σχετίζεται μόνο με αυτό. Ο τρόπος που παίζουμε δεν είναι αρκετός. Είχαμε μια υπέροχη στιγμή στο παρελθόν γιατί υπήρχε ενότητα στην ομάδα. Σήμερα, δεν είμαι σίγουρος γι’ αυτό.

Ο τρόπος που παίζουμε δεν είναι αρκετός. Όποια και αν είναι η απόφαση του προπονητή, πρέπει να ακολουθήσεις τον τρόπο της ομάδας. Εάν ακολουθήσεις την ομάδα μόνο όταν ξεκινάς βασικός αυτό προκαλεί μεγάλα προβλήματα για την ομάδα. Το σημερινό νομίζω ότι είναι συνέπεια αυτού.

Είχαμε υπέροχες στιγμές στο παρελθόν λόγω της εμπιστοσύνης, της συντροφικότητας που υπήρχε στην ομάδα. Σήμερα δεν είμαι σίγουρος γι ‘αυτό. Αυτό που είναι πιο οδυνηρό είναι το συναίσθημα ότι ήρθαμε εδώ χωρίς την επιθυμία να κερδίσουμε το παιχνίδι και όταν διεκδικείς κάτι δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ