Η Γιουνάιτεντ μαθαίνει αντίπαλο στον τελικό

Η Γιουνάιτεντ μαθαίνει αντίπαλο στον τελικό

Θεωρείται απίθανο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χάσει το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League, συνεπώς το ενδιαφέρον των αποψινών (6/5) ημιτελικών πέφτει στο «Έμιρεϊτς».

Απόψε, βράδυ Πέμπτης (6/5, 22:00), πρόκειται να διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς των ημιτελικών του Europa League.

Στο ένα ζευγάρι, η πρόκριση ουσιαστικά έχει ήδη κριθεί και πολύ δύσκολα αλλάζει κάτι. Πρόκειται για το ματς της Ρόμα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολίμπικο». Στο πρώτο παιχνίδι του «Ολντ Τράφορντ», οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν επικρατήσει 6-2, συνεπώς θα βρεθούν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στον τελικό της διοργάνωσης ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Γκντανσκ της Πολωνίας την 26η Μαΐου.

Όλο το ενδιαφέρον λοιπόν στρέφεται στο δεύτερο ζευγάρι. Εκείνο μεταξύ της Άρσεναλ και της Βιγιαρεάλ. Απόψε θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στο «Έμιρεϊτς», με την πρώτη αναμέτρηση να έχει λήξει 2-1 υπέρ της ισπανικής ομάδας.

Μία απλή νίκη με σκορ 1-0 θέλει η Άρσεναλ, για να έχουμε αγγλικό εμφύλιο και στον τελικό του Europa League (υπενθυμίζεται πως ο τελικός του Champions League θα διεξαχθεί μεταξύ των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ