Ποιους θέλετε για αντιπάλους του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League; (Poll)

Ποιους θέλετε για αντιπάλους του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League; (Poll)

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί σήμερα στην κλήρωση των ομίλων του Europa League (13:00) και to10.gr σας καλεί να ψηφίσετε ποιους τρεις αντιπάλους θα επιλέγατε για τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στη Μπρατισλάβα, και παρά το 2-2 με τη Σλόβαν στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα, πήρε την πρόκριση χάρη στο 3-0 του πρώτου παιχνιδιού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έτσι θα βρεθεί σήμερα (13:00) στην κλήρωση των ομίλων του Europa League.

Οι «Ερυθρόλευκοι» συνεχώς επιβεβαιώνουν πως βρίσκονται σταθερά στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου την τελευταία δεκαετία και κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία, προσφέροντας πολύτιμους πόντους στη βαθμολογία της χώρας μας στην UEFA.

Κι αυτό φαίνεται από το γεγονός πως θα βρεθούν σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 11η διαδοχική χρονιά. Κάτι που σημαίνει, εκτός όλων των άλλων, πως ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει σημαντικά έσοδα, εισπράττοντας μίνιμουμ 9 εκατομμύρια ευρώ, απλά και μόνο με την παρουσία του.

Πλέον, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη σημερινή κλήρωση των ομίλων του Europa League (13:00), εκεί όπου η ομάδα του Πέδρο Μαρτινς ισχυροποιεί τη θέση της καθώς θα βρίσκεται στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας, με τους Πρωταθλητές Ελλάδος να αποφεύγουν μερικά από τα… μεγαθήρια της διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το νέο Europa League θα θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το Champions League, όσον αφορά στον τρόπο διεξαγωγής, καθώς θα υπάρχουν 8 όμιλοι των 4 ομάδων.

Το… μενού έχει 24 ομάδες ή αλλιώς 3 pots με 8 ομάδες το καθένα. 24 ομάδες, που πιθανόν να βρεθούν στο δρόμο του Ολυμπιακού. Από παλιές γνώριμες των Πειραιωτών, μέχρι ομάδες που δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά, από ισχυρές μέχρι πιο βατές, η κληρωτίδα έχει τα πάντα.

Εσείς, εάν είχατε τη δυνατότητα, ποιον αντίπαλο θα επιλέγατε για το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς στους ομίλους του Europa League;

Ψηφίστε στο παρακάτω poll:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ