Η Αντβέρπ είναι η ομάδα που έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς στο Βέλγιο (pic)

Η Αντβέρπ είναι η ομάδα που έκανε τη μεταγραφή της χρονιάς στο Βέλγιο (pic)

Ένας από τους πιο γνωστούς Βέλγους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών αγωνίζεται στην Αντβέρπ που πρόκειται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League. Ο λόγος για τον Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Τους αντίπαλους του στον όμιλο του Europa League έμαθε πριν από λίγη ώρα ο Ολυμπιακός, με τους ερυθρόλευκους να έχουν μπροστά τους έναν όμιλο… Champions League, καθώς θα αντιμετωπίσουν τις Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ.

Μπορεί οι πρώτες δύο να είναι πιο γνωστές και πιο ποιοτικές από την Άντβερπ, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι Βέλγοι δεν διαθέτουν ποιότητα στο ρόστερ τους. Στο ρόστερ της Αντβέρπ βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες, ένας από τους πιο μεγάλους Βέγλους ποδοσφαιριστές της τελευατίας δεκαετίας.

Ο λόγος για τον Ράτζα Ναϊνγκολάν, ο οποίος επέστρεψε ως ελεύθερος στην πατρίδα του έπειτα από 16 χρόνια για χάρη της αντιπάλου του Ολυμπιακού. Ο 33χρονος απέρριψε την Κάλιαρι και προτίμησε να φορέσει τη φανέλα της Αντβέρπ, ενώ πήρε και το μετάλλιο του πρωταθλητή της Serie A, καθώς πριν μετακομίσει στη Κάλιαρι ως δανεικός, πρόλαβε και αγωνίστηκε σε μερικά παιχνίδια με την Ίντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ