Ολυμπιακός – Πρωτιά στον όμιλο του Europa League βλέπει ο κόσμος (pic)

Ολυμπιακός – Πρωτιά στον όμιλο του Europa League βλέπει ο κόσμος (pic)

Πρωτιά του Ολυμπιακού στον 4ο όμιλο του Europa League με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενέρμπαχτσε και Αντβερπ βλέπει σχεδόν το 50% από τους αναγνώστες του to10.gr.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, και αφού θριάμβευσε στο «Γ. Καραϊσκάκης», τελείωσε την υπόθεση στην Μπρατισλάβα, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στους ομίλους του Europa League.

Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (27/8) έβαλε δύσκολα στους Πειραιώτες, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις Άιντραχτ ΦρανκφούρτηςΦενέρμπαχτσε και Αντβέρπ στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.

Χτες, to10.gr  «πέταξε» την μπάλα σε εσάς και σας ζήτησε να προβλέψετε το μέλλον και τη θέση που θα καταλάβει ο Ολυμπιακός στον όμιλο, ο οποίος σαφώς θυμίζει Champions League, με την πρόκριση να μοιάζει ανοιχτή για όλες τις ομάδες.

Τι ψηφίσατε εσείς, όμως;

Σχεδόν το 50% των αναγνωστών ψήφισε πως ο Ολυμπιακός θα τερματίσει στην 1η θέση του ομίλου (49,25%), ενώ το 28,18% πιστεύει πως θα καταλάβει τη 2η θέση. Άρα, έχουμε ένα ποσοστό 77,43% των αναγνωστών που πιστεύουν πως οι «Ερυθρόλευκοι» θα προκριθούν στη φάση των «16» του Europa League.

Το 17,16% ψήφισε πως θα βγει τρίτος στον όμιλο, ενώ ένα μικρό ποσοστό (5,41%) πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα τερματίσει στην τελευταία θέση.

Όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα, οι αναγνώστες του to10.gr είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πρόκριση των Πειραιωτών στην επόμενη φάση, ενώ η πλειοψηφία πιστεύει πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα καταφέρει να φτάσει στην κορυφή του ομίλου.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ