Η 8η διαφορετική 11άδα του Ολυμπιακού (pics)

Η 8η διαφορετική 11άδα του Ολυμπιακού (pics)

Επτά διαφορετικές 11άδες στα επτά παιχνίδια που έχει ο Ολυμπιακός στη φετινή σεζόν – Στο αγώνα με την Αντβέρπ θα υπάρχουν και πάλι αλλαγές στο βασικό σχήμα - Αναλυτικά οι αρχικές επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού στα ματς που έδωσαν φέτος οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έχει επικεντρωθεί πλέον στον εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με την Αντβέρπ (16/9, 22:00), για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής των πρωταθλητών, Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την βέλγικη ομάδα, έδωσε το σύνθημα της νίκης, τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να είναι αποτελεσματικοί και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους, προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο και να μπουν με το δεξί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναφέρεται στον Γιώργο Μασούρα και να τονίζει ότι ο διεθνής άσος δεν θα βρίσκεται στη διάθεσή του για το ματς με την Αντβέρπ, ενώ αμφίβολοι είναι επίσης οι Θανάσης Ανδρούτσος και Κένι Λαλά. Αντίθετα, επιστρέφει ο Μαντί Καμαρά, όπως και ο Αγκιμπού Καμαρά, οι οποίοι έχασαν το ματς του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, καθώς είχαν αργήσει να επιστρέψουν από την Γουινέα, λόγω του πραξικοπήματος που έγινε.

Από την αρχή της σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει επτά διαφορετικές 11άδες στα επτά παιχνίδια που έχουν δώσει οι Πειραιώτες μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα τέσσερα από αυτά ήταν για τα προκριματικά του Champions League, τα δύο για τα προκριματικά του Europa League και το ένα για το πρωτάθλημα. Αυτό της περασμένης Κυριακής (12/9) με τον Ατρόμητο. Ο Πορτογάλος σε κάθε παιχνίδι είχε απουσίες, που δυσκόλευαν πάρα πολύ το έργο του και τον καταρτισμό της 11άδας, με τον Ιβηρα να προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα.

Στο εντός έδρας παιχνίδι με την Νέφτσι Μπακού, το πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν, ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την πειραϊκή ομάδα με την εξής 11άδα: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Μάρκοβιτς, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Κούντε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας και Χασάν. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης τραυματίστηκε ο Μπουχαλάκης, ενώ λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου αποβλήθηκε ο Καμαρά.

Στον επαναληπτικό ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε τους Τζολάκη, Λαλά, Σεμέδο, Μπα, Μάρκοβιτς, Σισέ, Κούντε, Σουρλή, Βαλμπουενά, Μασούρα και Χασάν. Σε σχέση με το πρώτο δεν έπαιξαν οι Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά και Ραντζέλοβιτς.

Στο τρίτο ματς της σεζόν, στο ματς με την Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Πορτογάλος παρέταξε τον Ολυμπιακό με τους Τζολάκη, Λαλά, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Κούντε, Βαλμπουενά, Μασούρα και Χασάν. Επέστρεψαν στην 11άδα οι Καμαρά και Ρέαμπτσιουκ.

Στη ρεβάνς που έγινε στην Βουλγαρία ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τους Πειραιώτες με τους Τζολάκη, Ανδρούτσο, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Καμαρά, Βρουσάι, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Σε σχέση με το πρώτο έπαιξαν στη βασική 11άδα οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Βρουσάι και Ελ Αραμπί.

Στο ματς με την Σλόβαν για το Europa League, ο Πορτογάλος παρέταξε τους Ερυθρόλευκους με τους Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτη, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Βαλμπουενά, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Οι Βατσλίκ, Σωκράτης και Βαλμπουενά ήταν τα νέα πρόσωπα.

Στον επαναληπτικό η 11άδα του Ολυμπιακού ήταν η εξής: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκούρου και Ελ Αραμπί. Ηταν η πρώτη φορά που αγωνίστηκε βασικός ο Ονιεκούρου.

Τέλος, στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Ατρόμητο, ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-4-2, έχοντας στην 11άδα τους Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Σωκράτη, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Ρόνι Λόπες, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Τικίνιο. Πρώτη συμμετοχή σε βασική 11άδα για Καρμπόβνικ, Ρόνι Λόπες και Τικίνιο.

Στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Αντβέρπ που ακολουθεί για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο Πέδρο Μαρτίνς θα χρησιμοποιήσει 8η διαφορετική 11άδα σε 8 ματς στη φετινή σεζόν, με τον Καμαρά να επιστρέφει στο βασικό σχήμα, όπως επίσης και ο Ονιεκούρου, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή στον αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ