Ολυμπιακός – Το ξέσπασμα και στα αποδυτήρια, ο Μασούρας, ο Εμβιλά και η Λαμία…

Ολυμπιακός – Το ξέσπασμα και στα αποδυτήρια, ο Μασούρας, ο Εμβιλά και η Λαμία…

Η νίκη με την Αντβέρπ είχε διπλή σημασία για τους ερυθρόλευκους που κοιτάνε ήδη μπροστά.

Με μια λέξη, ξέσπασμα. Κάπως έτσι οι ερυθρόλευκοι έζησαν το ματς με την Αντβέρπ και τη νίκη με το καταπληκτικό γκολ του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο 87ο που έβαλε «φωτιά» στο Καραισκάκη και που έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς και τον ίδιο τον Πορτογάλο βεβαίως να βγάλουν από μέσα τους την πίεση και να ξεσπάσουν!

Οι πανηγυρισμοί άλλωστε που ακολούθησαν και στα αποδυτήρια είναι ενδεικτικοί του κλίματος. Πάντα μια νίκη στο ξεκίνημα των ομίλων είναι πολύ σημαντική. Αυτή η νίκη όμως είχε διπλή σημασία. Γιατί άπαντες στον Ολυμπιακό την βλέπουν ως την αρχή για μια καλύτερη συνέχεια σε μια σεζόν που δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ήθελαν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος από την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του και παρότι ξέρει πως υπάρχει πολύ δουλειά μπροστά θεωρεί, και τους το είπε, πως παίζοντας με αυτό το πάθος και την αποφασιστικότητα δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ποιότητα, είναι θέμα χρόνου να ρολάρει η νέα ομάδα. Το σημαντικό είναι σε αυτό το διάστημα να έρχονται και τα αποτελέσματα.

Η Αντβέρπ και η χαρά για το «τρίποντο» έμειναν στο… Καραισκάκη. Από σήμερα το πρωί το μυαλό όλων είναι στη Λαμία. Με μια καλή προπόνηση, το Σάββατο, καθώς σήμερα όσοι έπαιξαν έκαναν αποθεραπεία, και τον Μαρτίνς να αποφασίζει για την διαχείριση του ρόστερ μια και οι αγώνες είναι απανωτοί, κάθε 3-4 μέρες έως και την διακοπή του Οκτωβρίου. Λαμία την Κυριακή, Καραϊσκάκη με τον Απόλλωνα την Τετάρτη, Τρίπολη την άλλη Κυριακή, Πόλη για το ματς με την Φενέρ την Πέμπτη και φινάλε με τον ΠΑΟ στο Φάληρο στις 3/10.

Λογικό ο Μαρτίνς να ετοιμάζει αλλαγές και να περιμένει από όλους στο Ρέντη να είναι έτοιμοι να προσφέρουν.

Σε πρώτη φάση θα δει οριστικά αύριο αν θα μπορεί να υπολογίζει για τη Λαμία στους Μασούρα και Εμβιλά. Κάτι που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες, ειδικά για τον Γάλλο που ένοιωσε και πάλι ενοχλήσεις στο ματς με την Αντβέρπ και λογικά θα προφυλαχθεί με τον Κουντέ να θέτει υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα. Και ο Μασούρας ακόμη δεν είναι έτοιμος με το πιθανότερο σενάριο να τον θέλει να προετοιμάζεται για τα επόμενα ματς.

Στη Λαμία ο Μαρτίνς ξέρει καλά πως ο Ολυμπιακός θα βρει δυσκολίες και ιδιαίτερα κλειστή άμυνα για αυτό και η επιστροφή στο 4-4-2 δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Όπως και να έχει όμως η προπόνηση του Σαββάτου θα δείξει την συνέχεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ