Σο – «Έχει δύο νίκες ο Ολυμπιακός, άρα…»

Σο – «Έχει δύο νίκες ο Ολυμπιακός, άρα…»

Έτοιμος για ένα δύσκολο βράδυ παρουσιάστηκε ο Τζιμπρίλ Σο.

Στη σημασία και τη δυσκολία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Τζιμπριλ Σο που επεσήμανε πως οι δύο νίκες που έχουν κάνει οι πρωταθλητές Ελλάδας δείχνουν πολλά αλλά και τον βαθμό δυσκολίας του αυριανού αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ανυπομονούμε όλοι για το παιχνίδι. Είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Οι αντίπαλοι μας έχουν έξι βαθμούς και εμείς τέσσερις. Είναι ένα ενδιαφέρον ματς και ανυπομονούμε. Έχει νικήσει δύο φορές και ειδικά η νίκη επί της Φενέρ ήταν πολύ σημαντική. Είναι πολύ καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση άρα είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος».

Για το πώς νιώθουν οι παίκτες την ατμόσφαιρα: «Στο Μόναχο που κερδίσαμε νιώθαμε πολύ καλά. Μετά είχαμε αγώνες με την εθνική και γύρισα με καλά συναισθήματα. Θύμωσα που χάσαμε από τη Χέρτα και ο τρόπος που χάσαμε. Είχαμε ένα καλό σερί και η ατμόσφαιρα ήταν πιο εύκολη. Είμαστε δυσαρεστημένοι με την κατάσταση. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα και πρέπει να δώσουμε το 100%».

Για την κριτική στους νέους παίκτες: «Καταλαβαίνουμε ότι νιώθουν πίεση οι νέοι οι παίκτες. Εμείς οι πιο παλιοί έχουμε την ευθύνη να τους πάρουμε μαζί. Όσο παίζουμε καλά και νικάμε είναι πιο εύκολο, όσο χάνουμε είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να αναλάβουν και οι παίκτες την ευθύνη στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ