«Παίζει το… κεφάλι του με Ολυμπιακό ο Γκλάσνερ»

«Παίζει το… κεφάλι του με Ολυμπιακό ο Γκλάσνερ»

Δημοσιεύματα από τη Γερμανία αναφέρουν ότι ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης «παίζει» το κεφάλι του στα επόμενα παιχνίδια, με αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό να είναι κομβικής σημασίας.

O Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη (4/11, 19:45) στο Καραϊσκάκη την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι κοντράρονται με τους Γερμανούς σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση.

Εκτός από τους Πειραιώτες για το τρίποντο «καίγονται» και οι φιλοξενούμενοι που δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ από τη Γερμανία αναφέρουν ότι και ο Όλιβερ Γκλάσνερ είναι σε δύσκολη θέση. Ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας παίζει το κεφάλι του στα επόμενα παιχνίδια της Άιντραχτ με το αυριανό με τον Ολυμπιακό για το Europa League να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από την διοίκηση της γερμανικής ομάδας.

Στη γερμανική ομάδα οι διοικούντες δεν είναι καθόλου ικανοποιημένοι από την πορεία της στο πρωτάθλημα, και τις εμφανίσεις που έχει κάνει. Μπορεί η νίκη επί του Ολυμπιακού να του έδωσε χρόνο, όμως και πάλι η Άιντραχτ δεν πείθει ειδικά στη Γερμανία και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του.

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το αυριανό ματς είναι το πιο σημαντικό, αφού σε περίπτωση ήττας στο Καραϊσκάκη, δεν αποκλείεται ακόμη και να αποχωρήσει πριν το Σαββατοκύριακό από την Άιντραχτ ο έμπειρος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ