Οριστικό – Χωρίς Κόστιτς στο Καραϊσκάκη η Άιντραχτ

Οριστικό – Χωρίς Κόστιτς στο Καραϊσκάκη η Άιντραχτ

Πλήγμα για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης μια μέρα πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, καθώς ο Φίλιπ Κόστιτς έμεινε εκτός αποστολής.

Με μια πολύ ηχηρή απουσία έφτασε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Αθήνα για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο λόγος για τον Φίλιπ Κόστιτς τον κορυφαίο και ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του Όλιβερ Γκλάσνερ, ο οποίος έμεινε στη Γερμανία και δεν υπολογίζεται για το αυριανό ματς κόντρα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση της Άιντραχτ και σήμερα δεν κατάφερε να προπονηθεί, όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr, παρά την προσπάθεια που έκανε, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός, με τον τεχνικό της γερμανικής ομάδας να έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Εκτός αποστολής της γερμανικής ομάδας, είναι και ο επίσης τραυματίας Χρούστιτς, που επίσης δεν κατάφερε να προπονηθεί σήμερα και έμεινε στη Γερμανία. Από εκεί και πέρα, απόντες θα είναι και οι Λενζ και Πασιένσια, ενώ επιστρέφουν στην αποστολή οι Γιάκιτς και Ρόντε, που δεν ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λειψία το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που είναι στην αποστολή: Τραπ, Εντικά, Ιλσάνκερ, Γιάκιτς, Σο, Λάμερς, Χιντερέγκερ, Κάμαντα, Ρόντε, Τουρέ, Μπορέ, Χασέμπε, Τσάντλερ, Χάουγκε, Ντα Κόστα, Μπαρκόκ, Λίντστρεμ, Τούτα, Ντουρμ, Ράμαζ, Χορτς.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα social media η γερμανική ομάδα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ