Πιθανόν χωρίς κόσμο το Αντβέρπ – Ολυμπιακός λόγω μετάλλαξης «Όμικρον»

Πιθανόν χωρίς κόσμο το Αντβέρπ – Ολυμπιακός λόγω μετάλλαξης «Όμικρον»

Συναγερμός στο Βέλγιο με τη μετάλλαξη «Όμικρον», με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ να είναι πολύ πιθανό να γίνει κεκλεισμένων των θυρών

Η εμφάνιση της μετάλλαξης «Όμικρον» στο Βέλγιο έχει προκαλέσει συναγερμό στην κυβέρνηση και στις αρχές και είναι πολύ πιθανό να ληφθούν έκτακτα μέτρα προκειμένου να μην υπάρξει νέα έξαρση του κορωνοϊού.

Αυτό σημαίνει ότι τα νέα μέτρα θα επηρεάσουν και τον αθλητισμό στο Βέλγιο, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αντβέρπ να γίνει χωρίς κόσμο λόγω των προληπτικών μέτρων που πρόκειται να ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τη βελγική ομάδα στις 9 Δεκεμβρίου στην Αμβέρσα για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και λόγω της μετάλλαξης «Όμικρον» από την Μποτσουάνα δεν αποκλείεται να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται μάλιστα πως ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του στον αγώνα του Βελγίου, αφού και η Αντβέρπ είχε πάρει 1250 εισιτήρια για το ματς της 1ης αγωνιστικής στο Καραϊσκάκη, όμως με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει δύσκολο να ταξιδέψουν από την Ελλάδα για το ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη ο αγώνας ποδηλασίας για το Cyclo-cross World Cup, που είχε προγραμματιστεί για τις 13 Δεκεμβρίου στην Αντβέρπ, αναβλήθηκε για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, ενώ από χθες έχει απαγορευτεί και η παρουσία κόσμου σε κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ