Σοκ με Ζαπάτα στην Αταλάντα!

Σοκ με Ζαπάτα στην Αταλάντα!

Ο Ντουβάν Ζαπάτα ενδέχεται να μείνει έξω ολόκληρη τη σεζόν!

Στα πιτς για μεγάλο διάστημα θα χρειαστεί να παραμείνει ο Ντουβάν Ζαπάτα. Ο σταρ της Αταλάντα τραυματίστηκε στον τένοντα στο ματς με την Κάλιαρι και τέθηκε νοκ άουτ για τις δύο μάχες του Europa League με τον Ολυμπιακό.

Ο Γκασπερίνι… πονοκεφαλιάζει, καθώς ο 30χρονος επιθετικός της ομάδας του Μπέργκαμο είναι πολύ πιθανό να χάσει ολόκληρη τη σεζόν. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις με τέσσερις μήνες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μην αγωνιστεί άλλο στην εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο για την Αταλάντα, με τον Ζαπάτα να αποτελεί ένα από τα… βαριά χαρτιά του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Κολομβιανού επιθετικού, καθώς στον αγώνα με την ομάδα της Σαρδηνίας, είχε επιστρέψει από έναν τραυματισμό, που είχε υποστεί στις 20 Δεκεμβρίου.

Την εφετινή σεζόν, ο 30χρονος επιθετικός τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 23 συμμετοχές με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 12 γκολ και 7 ασίστ.

Πλέον, ο κόουτς της Αταλάντα καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, με την πρώτη μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό να βρίσκεται προ των πυλών (17/2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ