Ολυμπιακός: Οι φίλοι της Σενεγάλης πανηγυρίζουν με «ερυθρόλευκη» φανέλα του Σισέ (vids)

Ολυμπιακός: Οι φίλοι της Σενεγάλης πανηγυρίζουν με «ερυθρόλευκη» φανέλα του Σισέ (vids)

Ντελίριο ενθουσιασμού από τους φίλους της Σενεγάλης για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα, έχοντας μάλιστα και φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομα του Παπέ Αμπού Σισέ.

Η Σενεγάλη έγραψε ιστορία στο Καμερούν, καθώς νίκησε στα πέναλτι την Αίγυπτο με 4-2 (0-0 η κανονική διάρκεια) και κατέκτησε το πρώτο της Κόπα Άφρικα.

Ο Σάντιο Μανέ σημείωσε το νικητήριο γκολ στη διαδικασία των πέναλτι, «σφραγίζοντας» τη νίκη της Σενεγάλης στον μεγάλο τελικό του τουρνουά. Οι Αφρικανοί ήταν οι καλύτεροι της διοργάνωσης, με τους ποδοσφαιριστές να το πανηγυρίζουν έξαλλα.

Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά ήταν και ο Παπέ Αμπού Σισέ, με τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού να έχει μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση του τίτλου, έχοντας αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια.

Όπως ήταν λογικό, εκατοντάδες φίλοι της Σενεγάλης με φανέλες και σημαίες της χώρας τους, συγκεντρώθηκαν έξω από το αεροδρόμιο για να αποθεώσουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Κάποιοι, μάλιστα, κρατούσαν και τη φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομα του Σισέ, ο οποίος με τη σειρά του απόλαμβανε τις απίστευτες σκηνές μαζί με τους συμπαίκτες του από το λεωφορείο.

Δείτε παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ