Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο; (poll)

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο; (poll)

«To10» σας βάζει στο... κλίμα του μεγάλου ματς του Ολυμπιακού με την Αταλάντα και σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε για την έκβαση της αναμέτρησης στο Μπέργκαμο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ερχόμενη Πέμπτη (22:00) στο Μπέργκαμο την Αταλάντα στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για την πρόκριση στους «16» του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ιταλία, έτσι ώστε μια βδομάδα αργότερα στο Καραϊσκάκη να έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν και να αφήσουν εκτός συνέχειας την ομάδα του Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προκρίθηκαν ως δεύτεροι από όμιλο με Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Φενέρμπαχτσε και Αντβέρπ, ενώ η Αταλάντα ως τρίτη από το Champions League, όπου είχε στον ίδιο όμιλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βιγιαρεάλ και Γιούνγκ Μπόις.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το ματς της Πέμπτης για την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Ολυμπιακό να προετοιμάζεται για μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά τα τελευταία χρόνια. Λίγα 24ωρα πριν το σπουδαίο παιχνίδι στο Μπέργκαμο, to10.gr σας βάζει στο… κλίμα και ζητάει την γνώμη σας.

Ψηφίστε στο poll μέσα από «to10» για το τι πιστεύετε ότι θα καταφέρει ο Ολυμπιακός στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ