Η πρώτη αντίδραση της Σπαρτάκ Μόσχας για την απόφαση UEFA-FIFA: «Ο αθλητισμός πρέπει να χτίζει γέφυρες…»

Η πρώτη αντίδραση της Σπαρτάκ Μόσχας για την απόφαση UEFA-FIFA: «Ο αθλητισμός πρέπει να χτίζει γέφυρες…»

FIFA και UEFA αποφάσισαν την αποβολή των ρωσικών ομάδων από τις διοργανώσεις τους, με την Σπαρτάκ Μόσχας να παίρνει θέση.

Η Σπαρτάκ Μόσχας πλήρωσε το «μάρμαρο» της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, με τις FIFA και UEFA να αποβάλλουν τις ομάδες της χώρας από όλες τις διοργανώσεις τους.

Έτσι, η Σπαρτάκ δε θα αντιμετωπίσει τη Λειψία, με τους Γερμανούς να περνούν άνευ αγώνα στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο ρωσικός σύλλογος πήρε θέση για την απόφαση των Ομοσπονδιών, υπογραμμίζοντας πως «ο αθλητισμός πρέπει να χτίζει γέφυρες, όχι να τις καίει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σπαρτάκ Μόσχας:

«Η απόφαση της FIFA και της UEFA αν και αναμενόμενη μας αναστάτωσε. Δυστυχώς, οι προσπάθειες της ομάδας μας σε αυτήν την πορεία του Europa League, διαγράφονται για λόγους όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον αθλητισμό.

Η Σπαρτάκ έχει εκατομμύρια οπαδούς όχι μόνο στην Ρωσία, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Οι επιτυχίες και οι αποτυχίες είναι αυτές που μας φέρνουν σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους από διαφορετικές χώρες, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές ο αθλητισμός πρέπει να χτίζει γέφυρες όχι να τις καίει.

Μια άλλη απόφαση ελήφθη, με την οποία δεν συμφωνούν, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να την υπακούσουμε.

Η Σπαρτάκ θα επικεντρωθεί στην απόδοση του πρωταθλήματος της Ρωσίας και στο κύπελλο της χώρας. Ελπίζουμε για την ταχεία επίτευξη ειρήνης, η οποία είναι απαραίτητη για όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ