«Κόλλησε» η Μπαρτσελόνα (0-0) – Ο Μουριέλ οδηγεί την Αταλάντα στα προημιτελικά (3-2)

«Κόλλησε» η Μπαρτσελόνα (0-0) – Ο Μουριέλ οδηγεί την Αταλάντα στα προημιτελικά (3-2)

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με τη Γαλατασαράι και η πρόκριση θα ξεκαθαρίσει στην Πόλη. Με τον Μούριελ να σημειώνει δύο γκολ, η Αταλάντα έκαμψε την αντίσταση της Λεβερκούζεν (3-2) και κλείνει το... μάτι στα προημιτελικά.

Τα πάντα… μηδέν στη Βαρκελώνη με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League να ξεκαθαρίζει στην Πόλη. Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με τη Γαλατασαράι στο «Καμπ Νόου», αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς.

Οι Τούρκοι έστησαν… μπλόκο στην αρμάδα του Τσάβι, με το αμυντικό τους πλάνο να λειτουργεί άψογα.

Στο 27ο λεπτό η πρώτη μεγάλη φάση με τον Πένια να βγάζει εντυπωσιακά το απ’ ευθείας φάουλ του Ντεπάι ενώ στο 35’ ο Ακτούρκογλου πάτησε περιοχή και πλάσαρε με το δεξί αλλά ο Γκαρσία έκανε σωτήρια επέμβαση.

Στο 42ο λεπτό ο Πένια σταμάτησε το σουτ του Ντεπάι, ενώ στο 57’ τα σουτ των Τραορέ και Ντεμπελέ σταμάτησαν στα σώματα.

Στο 73ο λεπτό το σουτ του Ντεμπελέ πέρασε λίγο έξω ενώ στο 78’ ακυρώθηκε το γκολ του Γκομίς.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Αραούχο (46’ Πικέ), Έρικ Γκαρσία, Άλμπα, Νίκο Γκονζάλες (46’ Μπούσκετς), Πέδρι, Τραορέ (80’ Λουκ Ντε Γιονγκ), Φεράν Τόρες (46’ Ντεμπελέ), Ντε Γιονγκ, Ντεπάι (61’ Ομπαμεγιάνγκ)

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Πένια, Φαν Άανχολτ, Ανταλγαλί, Μοχάμεντ (68’ Γκομίς), Νέλσον, Κουτλού, Ακτούρκογλου (90+2′ Aλπέρ Γιλμάζ), Μπάμπελ (68’ Κίλιντς), Μαρκιάο, Μπούι, Φεγκουλί (79’ Τσικαλντάου)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: 3-2

Απίθανο ματς στο Μπέργκαμο, με την Αταλάντα να παίρνει το προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Η ομάδα του Γκασπερίνι επικράτησε με ανατροπή των Γερμανών (3-2) και… ονειρεύεται οχτάδα. Στο 11’ οι παίκτες της Λεβερκούζεν έκρυψαν την μπάλα και ο Αρανγίς με σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 0-1.

Στο 23’ οι γηπεδούχοι απάντησαν, με τον Μουριέλ να στρώνει στον Μαλινόβσκι για το 1-1 με σουτ από το ύψος του πέναλτι. Δυο λεπτά αργότερα, ο Τολόι έκλεψε στο κέντρο, έδωσε στον Μαλινόβσκι κι εκείνος άνοιξε αριστερά στον Μουριέλ που έκανε το 2-1 με ωραίο διαγώνιο σουτ.

Οι Μπεργκαμάσκι μπήκαν δυνατά και στην επανάληψη και στο 49’ ο Μουριέλ σημείωσε το δεύτερο του τέρμα. Με ωραία κίνηση στο ύψος του πέναλτι, πλάσαρε για το 3-1.

Στο 63ο λεπτό ο Ντιαμπί με πανέμορφο πλασέ έξω από την περιοχή, έκανε το 3-2 και κράτησε ολοζώντανη ενόψει της ρεβάνς τη Λεβερκούζεν.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ, Ντζιμσίτι (69’ Παλομίνο), Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Τζαπακόστα (77’ Μέλε), Κοουπμάινερς, Μαλινόβσκι (69’ Μπογκά), Μουριέλ (77’ Μίραντσουκ)

ΜΠΑΓΕΡ: Χραντέτσκι, Μπάκερ, Ταπσόμπα, Τα, Φριμπόνγκ (80’ Φοσού Μενσά), Παλάσιος, Αρανγίς, Αντλί (80’ Παουλίνιο), Βιρτς (85’ Αζμούν), Ντιαμπί, Αλάριο (61’ Κοσουνού)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Ρέιντζερς-Ερυθρός Αστέρας 3-0

Μπραγκα-Μονακό 2-0

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ