Τσάβι: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, δεν είναι καταστροφή»

Τσάβι: «Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, δεν είναι καταστροφή»

Ο Τσάβι μίλησε μετά την ήττα (2-3) και τον σοκαριστικό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Άιντραχτ και τόνισε ότι πρέπει η ομάδα του να μάθει από τα λάθη της.

Ο Τσάβι ανήκει σε μία ποδοσφαιρική σχολή, βασικός άξονας της οποίας, είναι ο εντοπισμός και η αξιοποίηση κάθε θετικού στοιχείου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση στο μέλλον.

Και αυτό, απεδείχθη στον απόλυτο βαθμό, από τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, μετά την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (σ.σ. πρώτος προημιτελικός 1-1), ένα αποτέλεσμα που έφερε τους Καταλανούς εκτός ημιτελικών στο Europa League.

«Δεν είναι καταστροφή. Ή εάν είναι καταστροφή, είναι μέρος της μαθησιακής διαδικασίας. Θα συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι», επεσήμανε ο Τσάβι και πρόσθεσε:

«Είμαστε όλοι θυμωμένοι για τον αγώνα που κάναμε, θα υπάρχει κριτική, απαισιοδοξία, αλλά δεν μπορούμε να αποκλίνουμε από την πορεία μας. Πρέπει να συνεχίσουμε. Σήμερα, το πρόβλημα ήταν το ποδόσφαιρο.

Ειλικρινά, πιστεύω ότι αποκλεισμός μας, οφείλεται περισσότερο στα λάθη μας παρά στην αξία του αντιπάλου. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, με την κατοχή, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Οι παίκτες του αντιπάλου, έχουν τεράστια σωματικά προσόντα και εξαιρετική ικανότητα στις αντεπιθέσεις, που σπάνια έχω δει στην καριέρα μου. Δεν κάναμε καλό ματς, αλλά πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ