Γερμανοί δημοσιογράφοι δέχτηκαν… on air επίθεση από οπαδούς της Γουέστ Χαμ

Γερμανοί δημοσιογράφοι δέχτηκαν… on air επίθεση από οπαδούς της Γουέστ Χαμ

Οι ρεπόρτερ της Άιντραχτ που έκαναν ραδιοφωνική μετάδοση στο ματς με τη Γουέστ Χαμ δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς της αγγλικής ομάδας.

Ένα απαράδεκτο περιστατικό έλαβε χώρα στον πρώτο ημιτελικό του Europa League ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Άιντραχτ (1-2). Στο γκολ ισοφάρισης των «Αετών», δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι που έκαναν ραδιοφωνική περιγραφή του αγώνα, δέχτηκαν επίθεση από Άγγλους οπαδούς.

«Δεχόμαστε επίθεση! Πέταξαν τα ακουστικά από τον συνάδελφό μου, Τιμ. Θα πρέπει να δούμε τι γίνεται κι αν μπορεί να έρθει ασφάλεια εδώ», τόνισε ο Φίλιπ Χοφμάιστερ κατά τη διάρκεια της περιγραφής, ενώ λίγο αργότερα είπε: «Έχεις συνεχώς την αίσθηση πως θα σου ορμήσει κανένας από πίσω για να σε χτυπήσει εδώ πέρα. Το όνειρο που είχα για το αγγλικό ποδόσφαιρο κατέρρευσε».

«Υπάρχει μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά και όποιος ταυτοποιηθεί, τα στοιχεία του θα πάνε στην αστυνομία. Θα αποβληθούν επ’ αόριστον από τους αγώνες μας και δεν θα μπορούν να δουν τη Γουέστ Χαμ τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές», ήταν η τοποθέτηση της Γουέστ Χαμ.

Το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ