Άγρια επεισόδια και συλλήψεις οπαδών πριν το τελικό του Europa League (vid)

Άγρια επεισόδια και συλλήψεις οπαδών πριν το τελικό του Europa League (vid)

Λίγες ώρες πριν την σέντρα του τελικού του Europa League, ανάμεσα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν, με την αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη πέντε οπαδών της γερμανικής ομάδας.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ρέιντζερς διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε λίγη ώρα (22.00), στη Σεβίλλη με φόντο το τρόπαιο του Europa League.

Φυσικά στις τάξεις των οπαδών των δύο ομάδων επικρατεί τρέλα, με χαρακτηριστικό να είναι πως περίπου 100.000 παδοί της σκωτσέζικης ομάδας θα φτάσουν στην Ανδαλουσία, ενώ με λεωφορεία θα αφιχθούν άλλοι 50.000 φίλαθλοι των Γερμανών.

Οι Ισπανικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή, όμως από ότι φαίνεται δεν αποφεύχθηκαν τα ευτράπελα. Πιο συγκεκριμένα περίπου 200 Γερμανοί επιτέθηκαν σε φίλους της σκωτσέζικης ομάδας έξω από τον καθεδρικό ναό της πόλης, ενώ, όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους σταματήσουν, δέχθηκαν επίθεση με μπουκάλια, καπνογόνα και τραπέζια. Οι Γερμανοί οπαδοί τράπηκαν σε φυγή όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, ωστόσο πέντε φίλοι της Άιντραχτ δεν κατάφεραν να ξεφύγουν και συνελήφθησαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ