Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν μπορεί να κρατήσει τον Ρονάλντο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν μπορεί να κρατήσει τον Ρονάλντο

Σύμφωνα με δημοσίευση της «SUN», στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν πάρει απόφαση πως δεν μπορούν να κρατήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται πως έχουν αποδεχθεί πλέον πως δεν μπορούν να κρατήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ρόστερ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής SUN και δείχνουν διατεθειμμένοι, να ακούσουν προτάσεις. Όπως όλα δείχνουν, ο σύλλογος αποφάσισε να κάνει… πίσω και να αφήσει τον Πορτογάλο να αποχωρήσει το Old Trafford. Μάλιστα, θετικός φαίνεται να είναι και ο Τεν Χάαγκ, ο οποίος θέλει να εξασφαλίσει από τον μισθό του Πορτογάλου, ένα ποσό για μεταγγραφές

Η συζήτηση όμως εδώ μπαίνει σε άλλα μονοπάτια διότι οι Άγγλοι συνειδητοποιούν απ’ότι φαίνεται πως έχουν κάνει λάθη τα οποία έχουν οδηγήσει τον σύλλογο σε αυτό το σημείο.

Διαβάστε επίσης: Συνέβη κι αυτό: Ο Κριστιάνο έφαγε… άκυρο από σύλλογο

Είναι προφανές πως ο 37χρονος Σταρ, δεν επιθυμεί να αγωνίζεται σε μια ομάδα η οποία βρίσκεται εκτός Champions League, πόσο μάλλον εφόσον αυτός βρίσκεται στα τελευταία στάδια της απίθανης καριέρας του και θέλει να γιγαντώσει ακόμα περισσότερο τον μύθο του στην διοργάνωση.

Ακόμα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως  είναι δυσσαρεστημένος από την αδράνεια του συλλόγου στο θέμα των μεταγγραφών και της ενίσχυσης αλλά και της προαποφασισμένης μείωσης των μισθών κατά 25% λόγω της απουσίας από το Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ