Επιμένουν στην Ιταλία για Ολυμπιακό και Τραμονί

Επιμένουν στην Ιταλία για Ολυμπιακό και Τραμονί

Ο Ματέο Τραμονί φέρεται να είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει έντονα τον Ολυμπιακό, με τους Ιταλούς να αναφέρουν όμως ότι οι ερυθρόλευκοι δεν «παίζουν» μόνοι τους για την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει το μυαλό του αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όμως τα σενάρια και η μεταγραφολογία στους Πειραιώτες δίνουν και παίρνουν.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τους ερυθρόλευκους είναι κι εκείνο του Ματέο Τραμονί, που ανήκει στην Κάλιαρι. Ο Κορσικανός εξτρέμ παρακολουθείται εδώ και μερικά χρόνια από τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα από τον Φρανσουά Μοντέστο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία λοιπόν ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του νεαρού μεσοεπιθετικού που θα αποχωρήσει όπως όλα δείχνουν από την Κάλιαρι. Εκτός όμως από τους Πειραιώτες για τον Τραμονί ενδιαφέρονται τόσο η Μπρέσια όσο και η Πίζα, ενώ η ίδια η Κάλιαρι που έχει τα δικαιώματα του θέλει να τον πουλήσει και όχι να τον παραχωρήσει δανεικό.

Πριν μερικές μέρες, γράφτηκε στην Ιταλία ότι ο Ολυμπιακός δίνει μέχρι και 3.000.000 ευρώ, ενώ όσον αφορά τον ίδιο τον παίκτη θα ήθελε να φύγει από την Κάλιαρι. Ο Τραμονί έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την ιταλική ομάδα και πρόκειται για μια αρκετά δύσκολη περίπτωση, που όμως ο Ολυμπιακός φέρεται να «δουλεύει» σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ο Γάλλος εξτρέμ την περασμένη σεζόν είχε μια γεμάτη σεζόν στη Serie B με την Μπρέσια, στην οποία είχε δοθεί δανεικός από την Κάλιαρι. Ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα, έχοντας συνολικά 42 συμμετοχές, 8 γκολ και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ