Αυτή είναι η πρώτη ενδεκάδα του Κορμπεράν στον Ολυμπιακό (pic)

Αυτή είναι η πρώτη ενδεκάδα του Κορμπεράν στον Ολυμπιακό (pic)

Δείτε τις επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται (22:00) την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και ο Κάρλος Κορμπεράν είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο Ισπανός τεχνικός ρίχνεται κατευθείαν στα βαθιά αφού με ελάχιστες προπονήσεις στη διάθεσή του καλείται να καθοδηγήσει τη νέα του ομάδα σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Έχοντας να διαχειριστεί μάλιστα και αρκετά προβλήματα αφού εκτός για διάφορους λόγους είναι μεταξύ άλλων οι Σίμε Βρσάλικο, Κώστας Μανωλάς, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ινμπομ Χουάνγκ, Ζοάο Καρβάλιο και Θανάσης Ανδρούτσος.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα»: Η Ελλάδα θέλει να διοργανώσει το Μουντιάλ του 2030 – Μαζί με Αίγυπτο και Σ. Αραβία

Έτσι ο Ισπανός παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-3-3 και τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια. Άβιλα, Σωκράτης, Σισέ και Ρέαμπτσουκ θα είναι η τετράδα στην άμυνα, με τους Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Κούντε στη μεσαία γραμμή και τους Μασούρα, Ζινγκεργνάγκελ και Τικίνιο στην επίθεση.

Συνοπτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Κούντε, Μασούρας, Ζινγκερνάγκελ και Τικίνιο

Η ενδεκάδα της Σλόβαν Μπρατισλάβας: Χόβαν – Πούστσεκ, Κάσια, Αμπένα, Ντε Μάρκο – Κούτσκα, Κανκάβα – Μπαργκεσιάν, Καχβετάτζε, Ζμριάλ – Γκριν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ