Ολυμπιακός: Τι ισχύει για τα εισιτήρια διαρκείας των θυρών 4 έως 7 για το ματς με την Καραμπάγκ

Ολυμπιακός: Τι ισχύει για τα εισιτήρια διαρκείας των θυρών 4 έως 7 για το ματς με την Καραμπάγκ

Σε ποιες θύρες θα μεταφερθούν όσοι έχουν εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 4 έως 7, που θα παραμείνουν κλειστές στον αγώνα με την Καραμπάγκ, μετά από απόφαση της UEFA.

Με κλείσιμο του πετάλου των οργανωμένων τιμώρησε η UEFA τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με την Καραμπάγκ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, λόγω της συμπεριφοράς των «ερυθρόλευκων» οπαδών στο πρόσφατο ματς με την Φράιμπουργκ.

Το κλείσιμο των συγκεκριμένων θυρών φέρνει αλλαγές στις θέσεις όσων είχαν διαρκείας στο πέταλο, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να μεταφέρονται σε άλλες θύρες.

Διαβάστε επίσης: Αγωνία για Ελ Αραμπί: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του

Συγκεκριμένα, όσοι έχουν διαρκείας στις θύρες 5 και 7 στο ματς της Πέμπτης (6/10) με την Καραμπάγκ, θα εισέρχονται από την θύρα 23 (είσοδος 16 – πεζογέφυρα ΗΣΑΠ), ενώ οι όσοι έχουν διαρκείας στις θύρες 4 και 6 θα εισέρχονται από τις θύρες 24 και 25 (είσοδος 17).

Οι εν λόγω αλλαγές γίνονται λόγω της ποινής που έχει επιβάλλει η UEFA στον Ολυμπιακό, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να τιμωρεί τους Ερυθρόλευκους για ρίψεις φωτοβολίδων, και αντικειμένων στο ματς με τη γερμανική ομάδα, αλλά και χρήση λέιζερ.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ της Κυριακής (2/10) η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την Καραμπάγκ.

Τα εισιτήρια θα διατίθονται τόσο μέσω ίντερνετ όσο και από τα εκδοτήρια, τα οποία θα είναι ανοικτά από την Δευτέρα (03/10) έως την Τετάρτη (05/10, 10:00 – 18:00), καθώς και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξή του. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 20€ και φτάνουν έως τα 200€ (VVIP).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ