Αγωνία για Ελ Αραμπί: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του

Αγωνία για Ελ Αραμπί: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του

Ο Μαροκινός επιθετικός έγινε αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο – Τι αναφέρει η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του.

Ατυχος στάθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την 6η αγωνιστική της Super League (2-0), καθώς κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους τραυματίστηκε και στο ημίχρονο έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον Ματιέ Βαλμπουενά.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του «ερυθρόλευκου» ιατρικού τιμ, ο Μαροκινός έχει υποστεί διάταση έσω πλάγιου συνδέσμου δεξιού γόνατος. Την Δευτέρα (3/10) ο έμπειρος στράικερ θα υποβληθεί σε πλήρη απεικονιστικό έλεγχο και θα προσδιοριστεί ο χρόνος που θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός προπονήσεων.

Διαβάστε επίσης: Έκανε «μπαμ» ο Μπακαμπού στο Ρέντη και το είδε ο Μίτσελ

Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει πλέον τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί την Δευτέρα (3/10), για να δει εάν θα τον έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την Καραμπάγκ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόβλημα αντιμετωπίζει επίσης και ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό της εθνικής του ομάδας με το Καμερούν.

Εάν δεν καταφέρει κανένας από τους δύο να αγωνιστεί στο ματς με την Καραμπάγκ, ο Μίτσελ θα έχει στη διάθεσή του για την κορυφή της επίθεσης μόνο τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, καθώς ο Σεντρίκ Μπακαμπού δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των πρωταθλητών. Ως σέντερ φορ βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ο Πεπ Μπιέλ, ο οποίος είχε παίξει αρκετές φορές στην κορυφή της επίθεσης όταν αγωνιζόταν στην Κοπεγχάγη.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα (3/10), μετά τις εξετάσεις του Ελ Αραμπί.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ