Χουάνγκ: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι κυρίαρχος σε όλα τα παιχνίδια και να έχει υψηλή απόδοση»

Χουάνγκ: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι κυρίαρχος σε όλα τα παιχνίδια και να έχει υψηλή απόδοση»

Ο Ινμπεόμ Χουάνγκ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου, μένοντας στη βελτίωση που έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Ινμπεόμ Χουάνγκ να μιλά για τη βελτίωση που έδειξαν οι Ερυθρόλευκοι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος ανέφερε πως οι Πειραιώτες πρέπει να είναι κυρίαρχοι σε όλα τα παιχνίδια και ότι πρέπει να έχουν υψηλή απόδοση μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Οι δηλώσεις του Ινμπεόμ Χουάνγκ:

Για την αλλαγή εικόνα: «Εγώ έλειπα και δεν ήμουν στις προπονήσεις. Επομένως δεν ξέρω ακριβώς το συνέβη. Πρόλαβα να κάνω μία προπόνηση με τον νέο προπονητή. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα και θα είναι καλύτερα.

Δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, ωστόσο υπάρχουν πολλά που πρέπει να βελτιωθούν ακόμα. Πιστεύω ότι έτσι πρέπει να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε να βελτιωνόμαστε, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερο».

Για το αν είναι η αρχή για την αντεπίθεση: «Έτσι θα έπρεπε να είναι γιατί στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Επομένως πρέπει να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι κυρίαρχος σε όλα τα παιχνίδια και να έχει υψηλή απόδοση μέχρι το τέλος της χρονιάς να είμαστε πρωταθλητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ