Ολυμπιακός: Ολοταχώς για sold out το ματς με Καραμπάγκ – Εχουν απομείνει μόλις 4.000 εισιτήρια

Ολυμπιακός: Ολοταχώς για sold out το ματς με Καραμπάγκ – Εχουν απομείνει μόλις 4.000 εισιτήρια

Τα «μαγικά χαρτάκια» για την αναμέτρηση της Πέμπτης (6/10) φεύγουν με ταχύτατο ρυθμό και το παιχνίδι με την Καραμπάγκ βαδίζει ολοταχώς για sold out.

Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Πέμπτης (6/10) με την Καραμπάγκ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, έχοντας ως στόχο την πρώτη τους νίκη στη φάση των ομίλων, με τον κόσμο του πειραϊκού συλλόγου να ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: O Μπακαμπού που «χτυπάει» δύο φορές και η αδιανόητη επίδοση του (vids)

Ένα παιχνίδι, το οποίο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία των Ερυθρόλευκων, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αποδεικνύουν έμπρακτα για μια ακόμα φορά τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα.

Τα «μαγικά χαρτάκια» για την αναμέτρηση της Πέμπτης (6/10) φεύγουν με ταχύτατο ρυθμό από τον κόσμο των πρωταθλητών και το παιχνίδι με την Καραμπάγκ βαδίζει ολοταχώς για sold out, αφού έχουν απομείνει μόλις 4.000 εισιτήρια!

Η διάθεση συνεχίζεται από το ίντερνετ όλο το 24ωρο έως την έναρξη του αγώνα. Από τα εκδοτήρια την Τετάρτη (5/10) 10.00 – 18.00 και την Πέμπτη (6/10) από τις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ