Πως περιμένει η Καραμπάγκ το ματς με τον Ολυμπιακό

Πως περιμένει η Καραμπάγκ το ματς με τον Ολυμπιακό

Με... σπασμένα φρένα η Καραμπάγκ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Πως περιμένουν τη «μάχη» της Πέμπτης (13/10) οι Αζέροι.

Σε πολύ καλό… φεγγάρι βρίσκεται η Καραμπάγκ. Το ένα θετικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο για τους Αζέρους, που πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Europa League.

Λίγες μέρες μετά τη νίκη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού, η Καραμπάγκ άλωσε και την έδρα της Καμπάλα, επιβεβαιώνοντας τη φοβερή της κατάσταση. Η ομάδα του Γκούρμπαν Γκουρμπάνοβ πήρε το τρίποντο (1-0), συνεχίζοντας απτόητη στη Λίγκα του Αζερμπαϊτζάν.

Διαβάστε επίσης: Οι 100 μέρες του Αλμέιδα, το «μυστικό» και η δύσκολη απόφαση για Τσούμπερ, Αμραμπατ και Μάνταλο

Η αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» μετράει το απόλυτο (8 στα 8 και 24 βαθμοί) και δείχνει αποφασισμένη για το 8ο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Οι Αζέροι τα πηγαίνουν περίφημα και έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στη μάχη (13/10, 19:45) του Tofiq Bahramov Republican Stadium με τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στη 2η θέση του ομίλου με 6 πόντους και κυνηγούν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το ματς με τους πρωταθλητές Ελλάδας αποτελεί «κλειδί» για τη συνέχεια, κάτι που γνωρίζει καλύτερα από όλους ο προπονητής της Καραμπάγκ, Γκούρμπαν Γκουρμπάνοβ,.

«Η ομάδα ήταν κάπως αγχωμένη, οι παίκτες δεν είχαν επανέλθει πλήρως μετά το ματς στην Ελλάδα. Θα αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε . Θέλουμε να αναλύσουμε το παιχνίδι μας και να κάνουμε τα βήματα που χρειάζονται. Υπάρχει δικαιολογημένα ένταση, οι προσδοκίες είναι υψηλές, όπως και η θέλησή μας. Από αύριο θα έχουμε τον χρόνο να επαναφέρουμε τους παίκτες μας σε κατάσταση ετοιμότητας. Πρέπει να βελτιωθούμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αζέρος προπονητής, στέλνοντας το μήνυμα για το νέο… ραντεβού με τους «ερυθρολεύκους».

Στο… μυαλό των Αζέρων υπάρχει μόνο ο «τελικός» με τον Ολυμπιακό. Η Κάραμπαγκ θέλει να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας αναμένουν πως και πως την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ