Ολυμπιακός: H μεγάλη ευκαιρία του Μάριου Βρουσάι

Ολυμπιακός: H μεγάλη ευκαιρία του Μάριου Βρουσάι

Ο 24χρονος Έλληνας άσος «βγήκε και πάλι στον αφρό» από τον Μίτσελ με τον τραυματισμό του Άβιλα αλλά και η διαχείριση του Βρσάλικο να τον φέρνουν στην πρώτη γραμμή…

Θα μπορούσε να γυριστεί και ταινία. Μια τρελή-τρελή ιστορία για το πώς από το ζενίθ πάει στο ναδίρ και αντίστροφα στους τελευταίους μήνες. Για τον Μάριο Βρουσάι τα όσα έχουν συμβεί αυτό το διάστημα είναι σίγουρα ξεχωριστά με τον ίδιο πάντως να μένει δυνατός και να μην το βάζει κάτω. Με την δικαίωση για τις προσπάθειες του αλλά και την επιμονή του να έρχεται μέσω του Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού τον έβαλε βασικό με τον Ατρόμητο ως εξτρέμ ενώ προχθές στο Ηράκλειο τον εμπιστεύτηκε βάζοντας τον αλλαγή στη θέση του τραυματία Άβιλα με τον Βρουσάι να του δείχνει ξεκάθαρα και στην πράξη πως μπορεί να προσφέρει και ως δεξί μπακ.

Διαβάστε επίσης: Το «στοίχημα» του Ματίας Αλμέιδα πάει… ταμείο

Εκεί που τον έβαλε πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς όταν άρχισε να πειραματίζεται γενικότερα, με τον 24χονο άσο να προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να δείχνει έτοιμος να πετύχει. Για κάποιο λόγο τότε ο Πορτογάλος έβγαλε εκτός πλάνων τον Βρουσάι με την συνέχεια να είναι γνωστή.

Ο Βρουσάι που ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν πολύ στην αλλαγή της εικόνας του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ και το πολύτιμο τρίποντο που ήρθε με τον Μίτσελ πλέον να τον σκέφτεται σοβαρά για την συνέχεια και για τη θέση του δεξιού μπακ. Η δυνατότητα που έχει άλλωστε να παίζει όλη την πλευρά βοηθάει στα πλάνα του Ισπανού που θέλει ο μπακ να ανεβαίνει ψηλά και να συμμετέχει στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Ο Μάριος Βρουσάι έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται συν το γεγονός ότι έχει τα τρεξίματα και το τσαγανό να μαρκάρει και να παλέψει για την μπάλα με τον Μίτσελ πλέον να τον σκέφτεται ακόμη και για το ματς που έρχεται στο Αζερμπαιτζάν με την Καραμπάγκ. Εκεί αλλά και με τον ΠΑΟΚ δεν θα έχει δεδομένα τον τραυματία Άβιλα ενώ ο Βρσάλικο είναι γενικότερα ταλαιπωρημένος το τελευταίο διάστημα και με την ίωση.

O Βρσάλικο πάντως προπονήθηκε χθες και αυτό ήταν καλό για τον Ισπανό τεχνικό που όμως έχει στο μυαλό του για το Μπακού ξανά την τριάδα στην άμυνα. Και αν αυτό συμβεί το πιθανότερο ειναι να παίξει εκεί ο Κροάτης ανοίγοντας θέση βασικού για τον Βρουσάι στο δεξί άκρο της άμυνας. Όπως και να έχει πάντως δεδομένα πια στο μυαλό του Μίτσελ και για δεξιά εκτός από τα εξτρέμ είναι ο Βρουσάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ