Τα «κλειστά χαρτιά» του Μίτσελ και τα φαβορί για την 11αδα στο Μπακού

Τα «κλειστά χαρτιά» του Μίτσελ και τα φαβορί για την 11αδα στο Μπακού

Ο Μίτσελ δεν έχει καταλήξει για την 11αδα στο ματς με την Καραμπάγκ. Τα πολλά διαφορετικά σχήματα στις δοκιμές και τα φαβορί

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ δίνει απόψε (19:45) στο Αζερμπαϊτζάν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ευρωπαϊκή του συνέχεια, αντιμετωπίζοντας την Καραμπάγκ.

Μια βδομάδα μετά την ήττα με 3-0 στο Καραϊσκάκη οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να αντιδράσουν και να φύγουν με τη νίκη από το Μπακού για να είναι ζωντανοί για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση είτε του Europa Conference League (ως τρίτοι) είτε ακόμη και του Europa League (ως δεύτεροι).

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι το αποψινό ματς είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, ενώ δεν άνοιξε τα χαρτιά του ούτε για τον σχηματισμό, αλλά ούτε για την ενδεκάδα που σκέφτεται. Με εξαίρεση λοιπόν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που θα κάνει ντεμπούτο -όπως είπε ο ίδιος ο Ισπανός- οι υπόλοιποι αποτελούν «γρίφο».

Ο 59χρονος προπονητής μάλιστα έχει κρατήσει μέχρι και πριν λίγες ώρες κλειστά τα χαρτιά του για το πως θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο με την Καραμπάγκ. Στις τελευταίες δοκιμές έκανε πολλές αλχημείες σε πρόσωπα αλλά και σε σχηματισμούς και δεν είναι ξεκάθαρο το τι θα κάνει απόψε.

Παρόλα αυτά, τα φαβορί για το αρχικό σχήμα είναι ο Πασχαλάκης στο τέρμα και πιθανότατα θα έχει τρεις στόπερ μπροστά του. Ο λόγος για τους Μπα, Σωκράτη και Σισέ, με τους Βρουσάι και Ρέαμπτσιουκ να είναι στα δυο άκρα. Βέβαια, «παίζει» και το σενάριο να παίξει σαν στόπερ και ο Σίμε Βρσάλικο αντί του Σώκρατη.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ σκέφτεται να δώσει «ανάσες» στους Γιαν Εμβιλά και Χουάνγκ Ιν-Μπεομ και λόγω ΠΑΟΚ, αλλά και εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών, με αποτέλεσμα τα φαβορί για να ξεκινήσουν στη μεσαία γραμμή να είναι οι Μπουχαλάκης και Κούντε.

Αν πράγματι ο Ισπανός επιλέξει το 3-5-2 τότε στην επίθεση θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ουί-Τζο Χουάνγκ, ενώ θα μένει μια θέση για το αρχικό σχήμα που διεκδικούν οι Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπόουλερ και υπό προϋποθέσεις ο νεαρός Ντόι.

Το γεγονός πάντως ότι δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Μίτσελ δεν αποκλείει και κάποια έκπληξη, ή μια διαφορετική προσέγγιση στο ματς σε σχηματισμό αλλά και σε πρόσωπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ