Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Oμόνοια 1-0: Γλύτωσε στο 93′ το κάζο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Oμόνοια 1-0: Γλύτωσε στο 93′ το κάζο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ στο 93΄νίκησε την Ομόνοια με 1-0 και γλύτωσε το κάζο. Στραβοπάτημα για Λάτσιο, εύκολες νίκες για Σοσιεδάδ και Τραμπζονσπόρ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με γκολ του Μακ Τόμινεϊ στο 93′ νίκησε την πολύ μαχητική Ομόνοια και συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής. Εκεί βρίσκεται η Σοσιεδάδ που νίκησε με 3-0 την Σέριφ. Γκέλα για τη Λάτσιο που ήρθε 2-2 στο Ολίμπικο με τη Στούρμ Γκράτς ενώ η Τράμπζονσπορ νίκησε με 4-0 τη Μονακό.

Στο Όλντ Τράφορντ η Ομόνοια με τον Ουζόχο να κάνει εμφάνιση καριέρας δεν άντεξε και στο 93′ ο Μακ Τόμινεϊ έδωσε τη νίκη στους Άγγλους.

Διαβάστε επίσης: Επιλογές «λίρα εκατό» και πολύ καλά τρεξίματα

Το ματς ξεκίνησε με πολλές φάσεις από την Μάντσεστερ αλλά ο Ουζόχο είπε όχι στους Ρονάλντο, Άντονι, Ράσφορντ και Κασεμίρο για να πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο 63′ ο Μπρούνο Φερνάντες έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία ενώ και ο Ράσφορντ αστόχησε στο 65′. Τελικά τη λύση την έδωσε ο Μακ Τόμινεϊ με συρτό σουτ μέσα από τη περιοχή στο 93′.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελεφ, Μαρτίνες, Μαλάσια (60’ Σο), Κασεμίρο (81’ ΜακΤόμινεϊ), Φρεντ (70’ Έρικσεν), Φερνάντες, Άντονι (60’ Σάντσο), Ράσφορντ, Ρονάλντο

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ουζόχο, Γιούστε, Κίτσος, Μάθιους (65’ Ψάλτης), Λανγκ, Μίλετιτς, Χαραλάμπους (74’ Παπουλής), Κασαμά (85’ Ντίσκερουντ), Κακουλλή (64’ Ανσαριφάρντ), Μπρούνο (74’ Λοΐζου), Παναγιώτου

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σοσιεδάδ με γκολ τον Σόρλοθ στο 45′, του Ντιέγκο Ρίκο στο 67′ και του Ναβάρο στο 81′ έκανε το 4χ4 και συνεχίζει να είναι πρώτη στον όμιλο.

Γκέλα για την Λάτσιο στο Ολίμπικο αφού οι Λατσιάλι ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 κόντρα στη Στούρμ Γκράτς. Ο Ιμόμπιλε με πέναλτι στο 45′ άνιξε το σκορ για να αποβληθεί δευτερόλεπτα αργότερα ο Λαζάρι. Οι Αυστριακοί ισοφάρισαν με τον Μποβίνγκ στο 56΄όμως η Λάτσιο με το Πέδρο στο 71′ ξαναπήρε κεφάλι στο σκορ. Το τελικό 2-2 έκανε ο Μποβίνγκ ξανά στο 84′.

Επιβλητική η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη, διέλυσε με 4-0 τη Μονακό. Το 1-0 έγινε με αυτογκόλ του Σαρ στο 45′, το 2-0 με τον Βίκτορ Ουγκό μετά από σέντρα του Μπακασέτα στο 48.’ Ο Μπάρντι έκανε το 3-0 στο 57′, πριν ο Τρεζεγκέ κάνει το 4-0 στο 69′.

Αναλυτικά τα ματς των 22:00

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ομόνοια 1-0

Σοσιεδάδ – Σέριφ 3-0

Λάτσιο – Στούρμ Γκρατς 2-2

Τραμπζονσπόρ – Μονακό 4-0

Φερεντσβάρος – Ερυθρός Αστέρας 2-1

Λουντογκόρετς – Ελσίνκι 2-0

Ουνιόν Βερολίνου – Μάλμε 1-0

Αϊντχόφεν – Ζυρίχη 5-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ