Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο παίκτης-κλειδί στο πλάνο του Μίτσελ για Φράιμπουργκ

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο παίκτης-κλειδί στο πλάνο του Μίτσελ για Φράιμπουργκ

Ο ρόλος-κλειδί για το ματς του Ολυμπιακού στη Γερμανία και το πλάνο Μίτσελ για το κέντρο της άμυνας στο αυριανό ματς με τη Φράιμπουργκ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία (27/10, 22:00) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League και ψάχνει θετικό αποτέλεσμα για να διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική την πρόκριση στο Europa Conference League στο Καραϊσκάκη απέναντι στη Ναντ.

Οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν με απουσίες στη γερμανική πόλη για το αυριανό ματς, με τον Μίτσελ να καλείται να βρει λύσεις κυρίως στο κέντρο της άμυνας. Οι Παπασταθόπουλος, Σισέ, Βρσάλικο είναι εκτός και ουσιαστικά οι επιλογές είναι περιορισμένες για τον Ισπανό τεχνικό.

Σε ακόμη ένα ματς, ο Γιαν Εμβιλά είναι το κλειδί για άλλο ένα παιχνίδι για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του και σε τι σχηματισμό στο ματς με τη Φράιμπουργκ. Ο Γάλλος αμυντικός μέσος δεν βρίσκεται στο 100% λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα, όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr αλλά θα αγωνιστεί βασικός και μένει να φανεί αν θα αποτελέσει τον τρίτο στόπερ στο πιθανό 5-3-2 του Μίτσελ.

Πέρα από το 3-5-2 που ο Εμβιλά πιθανότατα θα είναι ο ένας κεντρικός αμυντικός, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί σαν στόπερ και σε σχηματισμό με τέσσερις αμυντικούς. Από το που θα παίξει ο Γάλλος θα εξαρτηθεί όλος ο καταρτισμός της ενδεκάδας, ενώ δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι θα πάρει φανέλα βασικού ο Ανδρέας Ντόι στην άμυνα.

Αν ο Εμβιλά αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή τότε στο αρχικό σχήμα θα είναι σίγουρα τουλάχιστον ένας εκ των Μπα ή Ρέτσο. Σε αντίθετη περίπτωση θα πάρει φανέλα βασικού ένας εκ των Κούντε ή Μπουχαλάκη στη μεσαία γραμμή. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά τη σημερινή προπόνηση επί γερμανικού εδάφους, με τον Μίτσελ πάντως να συνηθίζει να κάνει εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα σε πολλά φετινά ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ