Ολυμπιακός: Το βίντεο του Μίτσελ, το μήνυμα, ο ρόλος του τερματοφύλακα και η… ασφυξία

Ολυμπιακός: Το βίντεο του Μίτσελ, το μήνυμα, ο ρόλος του τερματοφύλακα και η… ασφυξία

Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί και την παραμικρή ευκαιρία που θα του δώσει η Φράιμπουργκ, με τον Μίτσελ να αναλύει όλα τα μυστικά της.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Γερμανία, με πολλά προβλήματα και απουσίες, αλλά με στόχο να κρατήσει την τύχη του στα χέρια του. Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να βάλουν δύσκολα στη Φράιμπουργκ απόψε βράδυ (22:00). Θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα. Και να μείνουν ζωντανοί στην κατάκτηση της 3ης θέσης του 7ου ομίλου του Europa League.

Και αυτό ήταν το βασικό μήνυμα του Μίτσελ, τόσο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση όσο και στο βίντεο που έδειξε στους ποδοσφαιριστές του.

Διαβάστε επίσης: Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός: Βόλτα με το τρενάκι του τρόμου (vids)

Ο Ισπανός θέλει είναι καλά προετοιμασμένη η ομάδα του για το σημερινό παιχνίδι. Και φρόντισε να αναλύσει διεξοδικά τη Φράιμπουργκ και στο βίντεο, με στόχο να προετοιμάσει τους παίκτες του για την πιο δύσκολη αναμέτρηση του ομίλου. Ανέλυσε κάθε λεπτομέρεια του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας του Κρίστιαν Στράιχ και τους ζήτησε να βάλουν δύσκολα στους Γερμανούς.

«Να προσπαθήσουμε να τους βάλουμε δύσκολα. Να προσέξουμε την πίεση που βγάζουν ψηλά. Να προσπαθήσουμε να κλέψουμε την μπάλα για να δημιουργήσουμε συνθήκες για γκολ δικά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων. Ενώ έκανε και ειδική μνεία στην παρουσία πάνω από 2.500 οπαδών των Ερυθρόλευκων στο Europa-Park Stadion, οι οποίοι θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα… Καραϊσκάκη στη Γερμανία.

ΜΥΣΤΙΚΟ ΝΑ… ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ

Σε ότι έχει να κάνει με τις επί μέρους οδηγίες, τώρα, ο Μίτσελ εξήγησε ότι το μεγάλο μυστικό για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να έχει τύχη στο Φράιμπουργκ είναι να μπορέσει να ανακόψει δύο πράγματα: 1) Την ανάπτυξη του παιχνιδιού από την άμυνά της, με σημεία αναφοράς τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, αλλά και τον τερματοφύλακά της και 2) Την ασφυκτική πίεση ψηλά, με τους παίκτες του Στράιχ να στήνονται στην αντίπαλη περιοχή και να πιέζουν με 6 και 7 παίκτες. Όπως σημείωσε ο Μίτσελ, το βασικό για τον Ολυμπιακό θα είναι να αποφύγει αυτή την πίεση με ταχύτητα και σίγουρες πάσες και να εκμεταλλευτεί το… άδειο γήπεδο που αφήνει η γερμανική ομάδα όταν σπάσει το πρέσινγκ.

Η 11ΑΔΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΉ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ

Ο Μίτσελ να σκέφτεται να παρατάξει τους Ερυθρόλευκους με σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Γιαν Εμβιλά σε ρόλο λίμπερο μπροστά από την άμυνα, όπου θα πάρει θέση πάλι ο 19χρονος Ντόι. Ενώ επιβεβαιώθηκε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει αριστερό άκρο της άμυνας τον Μάριο Βρουσάι. Αναλυτικά η πιθανότερη 11άδα των Ερυθρόλευκων για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τους Πασχαλάκη στο τέρμα, Αβιλα, Μπα, Ντόι και Βρουσάι ή Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα, τους Εμβιλά και Ινμπόμ Χουάνγκ στη μεσαία γραμμή, με τους Μασούρα, Μπιέλ και Γκάρι Ροντρίγκες. πίσω από τον Ελ Αραμπί στην επίθεση. Θέση, πάντως, διεκδικούν και οι Ουί-Τζο Χουάνγκ και Κούντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ