Γιατί ο Μίτσελ «πονοκεφαλιάζει» με τον Ελ Αραμπί…

Γιατί ο Μίτσελ «πονοκεφαλιάζει» με τον Ελ Αραμπί…

Τι σκέφτεται ο Μίτσελ για τον Ελ Αραμπί και τα παιχνίδια με Ναντ και Παναθηναϊκό που έρχονται...

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (19:45) με τη Ναντ στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, λίγα μόλις 24ωρα πριν το κομβικό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο για το αποψινό παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα, αφού ότι και να γίνει έχουν αποκλειστεί, όμως θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την ευρωπαϊκή τους πορεία και μάλιστα μπροστά στο κοινό τους. Πέρα από αυτό θέλουν τη νίκη και για τη βαθμολογία της UEFA, αλλά και για το οικονομικό (μια νίκη αποφέρει 630.000), αλλά και για να μην ολοκληρώσουν την παρουσία τους στον όμιλο χωρίς νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως ο Μίτσελ την ώρα που σκέφτεται την ενδεκάδα για το αποψινό παιχνίδι έχει στο μυαλό του και το ντέρμπι με το τριφύλλι, που είναι πολύ σημαντικό για την έκβαση ολόκληρου του πρωταθλήματος. Για αυτό τον λόγο λοιπόν, ο Ισπανός τεχνικός θέλει να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές για να τους έχει φρέσκους την Κυριακή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλει και τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του Europa League.

Η ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με τους Γάλλους θα έχει πολλές αλλαγές και θα πάρουν την ευκαιρία αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο, με σκοπό να δείξουν πράγματα στον Μίτσελ. Όμως ο 59χρονος τεχνικός έχει έναν πολύ σημαντικό «πονοκέφαλο». Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον Μίτσελ να προσπαθεί να μην τον χρησιμοποιήσει κόντρα στη Ναντ για να τον έχει φρέσκο ενόψει Παναθηναϊκού.

Ο Μίτσελ θα αποφασίσει τελευταία στιγμή όπως όλα δείχνουν για τον Μαροκινό, ο οποίος αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στα ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού από τη μία, όμως είναι απαραίτητος και κόντρα στον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να μη θέλει ο Ισπανός να τον επιβαρύνει και να ψάχνει λύσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ