Ο Καλογερόπουλος, οι 5/11 της Ακαδημίας από τον Μίτσελ, ο Μπόουλερ και ο ρόλος του Ελ Αραμπί

Ο Καλογερόπουλος, οι 5/11 της Ακαδημίας από τον Μίτσελ, ο Μπόουλερ και ο ρόλος του Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να εμφανιστεί με πειραματική 11άδα κόντρα στη Ναντ, με τον Μίτσελ να στηρίζει παίκτες της Ακαδημίας και να εμφανίζει... Καλογερόπουλο.

Ο… εναλλακτικός Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει την… εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο του Γεώργιος Καραϊσκάκης, αύριο το βράδυ. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν στο μυαλό τους κυρίως το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη μείωση της διαφοράς στο πρωτάθλημα, ωστόσο, ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του, παρά τις αλλαγές που ετοιμάζουν, δεν αμελούν την τελευταία υποχρέωση του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του.

Οι πληροφορίες από το Ρέντη είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν πως οι πρωταθλητές αναμένεται να παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο μια… πειραματική 11άδα, αποτελούμενη κατά τα 5/11 από ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Και συγκεκριμένα, με βάση όσα δοκίμασε την Τρίτη ο Μίτσελ, ολόκληρη η άμυνα θα είναι παίκτες από τα σπλάχνα του συλλόγου. Εστω και με… αλχημείες.

Διαβάστε επίσης: Super League: Ο Αλαφούζος «είπε», ο Μαρινάκης «κάνει» – Ο χορηγός, η μεγάλη έκπληξη στα τηλεοπτικά και η (μοναδική) απαραίτητη προϋπόθεση της διαφάνειας

Με βάση αυτό το πλάνο, λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κωνσταντής Τζολάκης. Μπροστά του, σε θέση δεξιού μπακ θα αγωνιστεί ο Θανάσης Ανδρούτσος, με τον Μάριο Βρουσάι να παίρνει θέση αριστερά, όπως και κόντρα στη Φράιμπουργκ. Με τους Παναγιώτη Ρέτσο και Αλέξη Καλογερόπουλο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. To10.gr έχει αναφερθεί εδώ και καιρό στην απόφαση του Μίτσελ να προωθήσει και τον 18χρονο στόπερ εκτός του Ντόι και όλα δείχνουν ότι θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του φέτος με τους Ερυθρόλευκους.

Στη μεσαία γραμμή ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε τους Κούντε και Μπουχαλάκη, οι οποίοι θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος σε ανασταλτικό τομέα και δημιουργία. Επιπλέον, επιστρέφει ξανά στη δράση ο Μπόουλερ, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε σε θέση δεξιού εξτρέμ, με τον… Ουί-Τζο Χουάνγκ να τοποθετείται αριστερά στην επίθεση. Ενώ η δυάδα της επίθεσης αποτελούνταν από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Με τον Μαροκινό φορ να αγωνίζεται κυρίως ως «10άρι».

ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ
Από εκεί και πέρα, έχει σημασία να αναφέρουμε πως ο Μίτσελ είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά την Τρίτη και να θέτουν εαυτούς στη διάθεση του Ισπανού, τόσο για το παιχνίδι με τη Ναντ, όσο και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εμβιλά και Ρέτσος, όπως αναφέραμε από χθες, έδειξαν ότι έχουν ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τους ταλαιπώρησε και έβγαλαν όλο το πρόβλημα. Επιπλέον, ο Πάπε Αμπού Σισέ προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες, όπως και ο Σίμε Βρσάλικο. Δύο ποδοσφαιριστές που είναι στην ευρωπαϊκή λίστα και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Ναντ. Επίσης, ο Μίτσελ ανέβασε στην πρώτη ομάδα και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο παιχνίδι με τους Γάλλους και τον 20χρονο μέσο της ομάδας Β’, Τάσο Σαπουντζή.

Τέλος, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Μίτσελ θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Μαρσέλο και στο παιχνίδι με τη Ναντ, με σκοπό ο Βραζιλιάνος να αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και να βελτιώνει τη φυσική του κατάσταση παιχνίδι με το παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ