Πού χάθηκε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ; – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του

Πού χάθηκε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ; – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του

Τι γίνεται με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στους Μάβερικς και γιατί το μέλλον του είναι στον... αέρα;

Μπορεί ο Τάιλερ Ντόρσεϊ το περασμένο καλοκαίρι να αποφάσισε να αφήσει την Ευρώπη και τον Ολυμπιακό για χάρη του ΝΒΑ και τους Μάβερικς, όμως δεν φαίνεται ιδιαίτερα… δικαιωμένος λίγους μήνες μετά.

Ο ομογενής γκαρντ που πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν στο λιμάνι, «εκτοξεύοντας» την αξία του και κατακτώντας το νταμπλ επέστρεψε στον μαγικό κόσμο, όμως δεν έπιασε η απόφαση του να πάει στο Ντάλας, παρότι ξεκίνησε με πολύ καλές προδιαγραφές.

Συγκεκριμένα, μετά τις φήμες ακόμη και για αποδέσμευση του λίγο πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν στο ΝΒΑ, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει καταφέρει να αγωνιστεί μόλις 4 λεπτά σε όλα τα ματς της regular season. Αυτό αναμφίβολα κάτι δείχνει για τον οργανισμό των Μάβερικς και το κατά πόσο τον εμπιστεύονται, αφού δεν έχει και εγγυημένο συμβόλαιο, αλλά two way, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να βρίσκεται ανάμεσα σε ΝΒΑ και G-League.

Ο Ντόρσεϊ, αν και ο κόσμος των Μαβς θέλει να χρησιμοποιηθεί περισσότερο δεν παίζει, το Ντάλας έχει αγωνιστεί σε 7 ματς και το μόνο που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής είναι αυτό στις 23 Οκτωβρίου με τους Γκρίζλις, όταν έπαιξε 4 λεπτά και σκόραρε 9 πόντους, αλλά αφού όλα είχαν κριθεί.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δείχνει να είναι υπομονετικός και να περιμένει την ευκαιρία του μεν, πέτυχε και αυτό που ήθελε με το να συνταξιοδοτηθεί από το ΝΒΑ, όμως κακά τα ψέματα το μέλλον του είναι στον αέρα, πολύ απλά γιατί υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για εκείνον από την Euroleague και μάλιστα με πολύ καλά λεφτά.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Ντόρσεϊ το επόμενο διάστημα να μπει σε πιο σοβαρές σκέψεις για το μέλλον του και την επιστροφή, ειδικά όσο δεν παίζει, με ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε, η Μπολόνια και η Παρτιζάν να παρακολουθούν στενά την περίπτωση του, ενώ αν το αποφασίσει κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον έχει σε τεράστια εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ