Ματσάρα και πρόκριση στα πέναλτι για τη Λεβερκούζεν (2-3, 3-5 πεν.)

Ματσάρα και πρόκριση στα πέναλτι για τη Λεβερκούζεν (2-3, 3-5 πεν.)

Τρομερό ματς στο Λουί ΙΙ, με τη Λεβερκούζεν να χαμογελάει στα πέναλτι κόντρα στη Μονακό.

«Τρελό» ματς στο Λουί ΙΙ, με τη Λεβερκούζεν να ρίχνει στο καναβάτσο τη Μονακό! Η αρμάδα του Τσάμπι Αλόνσο επικράτησε στα πέναλτι των Μονεγάσκων (2-3, 3-5 πεν.), σφραγίζοντας το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Πάνω-κάτω η μπάλα, φοβερός ρυθμός κα «βροχή» από γκολ, με τους Γερμανούς να χαμογελούν στη ρωσική ρουλέτα. Η Λεβερκούζεν μπήκε δυνατά στο ματς, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ στο 12ο λεπτό. Ο Φριμπόνγκ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Νίμπελ δεν έδιωξε σωστά και ο Βιρτς έκανε το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή του «Μίλου» στην Ελλάδα και η ευκαιρία του Πάπας

Η απάντηση της Μονακό ήταν άμεση. Στο 17’ κέρδισε πέναλτι, έπειτα από μαρκάρισμα του Ταπσόμπα πάνω στον Μπεν Σεγκίρ. Ο Μπεν Γιεντέρ ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Χραντέρτσκι και έκανε το 1-1. Όμως στο 21’ η Λεβερκούζεν πήρε και πάλι το προβάδισμα. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η άμυνα της πελαγοδρόμησε, με αποτέλεσμα ο Παλάσιος να γράψει το 1-2.

Στο 58’ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-3. Οι παίχτες του Τσάμπι Αλόνσο γύρισαν ωραία την μπάλα, με τον Βίρτς να βρίσκει με υπέροχη μπαλιά τον Αντλί, ο οποίος πήρε την κεφαλιά, νίκησε τον Νίμπελ και έδωσα προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Ωστόσο στο 83’ η Μονακό βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 2-3. Ο Ντιατά έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Εμπολό να παίρνει την κεφαλιά.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εν συνεχεία στη ρωσική ρουλέτα. Εκεί που η Λεβερκούζεν είχε 100% ευστοχία! Ο Ματάτζο αστόχησε από την άσπρη βούλα και οι Γερμανοί προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

ΜΟΝΑΚΟ: Νίμπελ, Ματσιμά(61’ Ντιόπ), Ντισασί, Σαρ, Κάιο Ενρίκε, Ντιατά(109’ Φόλαντ), Καμαρά(70’ Ματάτζο), Φοφανά, Γκολόβιν(78’ Μποαντού), Μπεν Σεγκίρ(78’ Γιάκομπς), Μπεν Γεντέρ(78’ Εμπολό)

ΜΠΑΓΕΡ: Χραντέτσκι, Τα, Ταπσόμπα, Φριμπόνγκ(103’ Ντιαμπί0., Μπάκερ, Άντριχ, Παλάσιος, Αντλί(74’ Αμίρι), Βιρτς(116’ Αζμούν), Χλόζεκ(70’ Σικ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ