Γιουβέντους: Εκτός αποστολής ο Πογκμπά λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Γιουβέντους: Εκτός αποστολής ο Πογκμπά λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Εκτός αποστολής για τον αγώνα της Γιουβέντους με τη Φράιμπουργκ έμεινε ο Πολ Πογκμπά, εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος.

Πριν καλά-καλά προλάβει να μπει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γιουβέντους, μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του στο γόνατο, ο Πολ Πογκμπά υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και αποκλείστηκε από την αποστολή για το αποψινό (9/3, 22:00) παιχνίδι του Europa League με τη Φράιμπουργκ.

Όπως αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Γάλλος μέσος προσήλθε με καθυστέρηση στη χθεσινή τελευταία προπόνηση της «Γηραιάς Κυρίας» και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τον τιμώρησε, αφήνοντάς τον εκτός των επιλογών του για την αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Η επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ: Τι έδειξε στο πρώτο του ματς στη Euroleague

Ο 30χρονος Πογκμπά επέστρεψε το καλοκαίρι στη Γιουβέντους, μετά από έξι χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο γόνατο από το καλοκαίρι και η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Σεπτέμβριο, τον υποχρέωσαν να περιμένει ως τις 28 Φεβρουαρίου για να επιστρέψει στα γήπεδα.

Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά ως αλλαγή στα ματς πρωταθλήματος με την Τορίνο και τη Ρόμα και τώρα θα δει από την εξέδρα την πρώτη αναμέτρηση για τους «16» του Europa League με τη Φράιμπουργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ